make-up

Shoplog, ilovebeauty

Hallo Beauty’s,

Zoals jullie misschien al op sociaal media hebben kunnen zien ben ik afgelopen zaterdag naar ilovebeauty geweest in de jaarbeurs Utrecht.

Het was één hal vol hair en beauty, uiteraard gaat daar mijn hart sneller van kloppen. Het was een super gezellige sfeer met al die andere meiden. En het was erg gezellig en druk, helaas voor mij kon ik niet op mijn gemak overal kijken omdat je werd plat gedrukt in sommige stands en dat werd mij iets teveel.

Ik heb ook mijn voorbeelden kunnen ontmoeten en zelfs met sommige op de foto gekund en een praatje gemaakt ( hoe cool is het als Serena van beautylab.nl je herkent omdat je altijd haar blog volgt en leuke reactie’s achterlaat).

Helaas heb ik Cynthia (misslipgloss) zelf niet kunnen ontmoeten, maar dat is logische want zij was de ster van de dag natuurlijk.

Uiteraard kwam ik met een lege portemonnee thuis en wil ik jullie graag laten zien wat ik zowel allemaal gekocht hebt. Dus laten we snel beginnen.

20151213_162320

Ik heb deze ronde borstel gekocht bij de stand van de sleep in rollers, Roze en rond <3, Ik kam mijn haren altijd met een ronde vorm zodat ik mijn krullen direct in model kan brengen.

20151213_162353

Tevens kocht ik ook de rollers zelf zodat mijn haar er met de kerst er tip top uitziet. ik ben benieuwd of ze ook echt zo zacht zijn.

20151213_162533

Bij Anastasia ben ik zeer goed geslaagd. Ze hadden een actie bij 3 wenkbrauw producten kreeg je één make-up product er gratis bij. De meiden om mij heen waren helemaal verliefd om de bronzer en daarom heb ik deze uitgekozen. Ik ben erg benieuwd want dit zijn mijn eerste producten van het merk.

20151213_162631

Toen zag ik Lush staan met een stand, ik heb alles geroken en had al teveel gekocht, en wist wat ik ieder geval nog kopen wou en daarom heb ik het alleen bij deze bruisbal voor in bad gelaten, Ik ben zo benieuwd want je hoort alleen maar leuke en positieve verhalen ervan. Het ruikt naar lavendel (zou je niet zeggen als je naar de kleuren kijkt)

20151213_162826

Bij binnenkomst kon je één email adres opgeven en kon je een gratis nagellak krijgen. (gelukkig was mijn schoonmoeder mee) En heb ik deze 2 kleuren weten te bemachtigen. Ook heb ik een verrassingsbox gekocht voor € 10.00 euro en gaan we die binnenkort is open maken en de producten testen.

20151213_162921

Eindelijk heb ik het hoor, het boek van Xelly cabau van Kasbergen. Ik hoop er van de week in te beginnen met lezen. Tevens is het boek gesigneerd door haar. Wat een lief en aardig mens is dat. Ze nam echt de tijd voor je met een praatje en een foto.

20151213_162943

Natuurlijk kon ik ook dit boek niet laten liggen bij Serena, ook deze heb ik laten signeren en een praatje gemaakt. WOUW wat een lief en leuk mens is zij, erg rustig en wat een complimenten kan zij geven. Ik stond daar en voelde mij echt van wouw een beroemdheid voor mijn ogen werd er helemaal stil van. Wat kan een mens zich raar gaan voelen ineens hihi.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien wat ik allemaal gekocht hebt en uiteraard komt er overal nog een review van op aboutsbstyle na dat ik het uitgebreid getest hebt of gelezen natuurlijk.

Liefs Soraya

 

17 gedachten over “Shoplog, ilovebeauty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s