make-up

Zoeva eyeshadow fix

Hallo beauty’s,

Aantal dagen geleden hebben wij pakjesavond gevierd en heb ik deze ZOEVA eyeshadow fix longwaer oogschaduwbasis gekregen. Zoals je eerder kon lezen stond deze op mijn sinterklaaslootje. Ik heb het uitgebreid getest en ga jullie vandaag vertellen wat ik er van vind.

20151209_111017

De verpakking van ZOEVA eyeshadow fix is zwart en op het doosje bevat het wit gedrukte tekst. Ziet er netjes en chique uit. Helaas wordt dit met een aantal dagen in gebruik al een beetje “smoezelig”.

20151209_111340

Op de foto hierboven kan je de ingredientenlijst bekijken van de eyeshadowfix. Het is een primer voor op de oogleden en deze zou vitamine E bevatten en is vrij van parabenen en parfum. Tevens zit er wel een naar luchtje aan en kan ik hier nog steeds niet echt aan wennen na meerdere malen het gebruikt te hebben.

20151209_111052

De tube bevat een “tuutje” waar je het product uit kan halen, al is er wel flink wat kracht voor nodig wilt mij dit lukken. Tevens voelt het erg stroef en plakkerig aan op de oogleden ik moet hier erg aan wennen maar mijn oogschaduw bleef wel super netjes zitten de gehele dag.

Ik heb de kleur pearl in mijn bezit en deze bevat een lichte glans, je kan deze ook in een matte kleur kopen mocht dat je voorkeur hebben, maar zoals velen van jullie ondertussen zullen weten ben ik erg van glans en de glitter.

di product is te koop via de webshop van de douglas en kost € 7.50 euro voor 7.5 ml. Het is erg zuinig in gebruik heb i nu al gemerkt want een speldenknopje zo groot is genoeg voor de ogen.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Zoeva eyeshadow fix

  1. Oei, dat klinkt niet heel lekker inderdaad. Ik zelf zweer bij een primer van Collistar. Die zat in een paletje met 3 kleuren concealer (oranje, paars, groen) en houdt alle pigmenten goed vast, zonder te gaan glijden op de huid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s