Geen categorie·reiniging

MAC brush cleanser

Hallo Beauty’s,

Het is erg belangrijk om je kwasten schoon te houden en zeker voor de kwaliteit te behouden van je kwasten. Ik heb voor pakjesavond onder andere deze MAC brush cleanser gekregen en ben gelijk aan het testen gegaan. Lees snel verder voor het resultaat.

20151209_103209

Zoals wij ondertussen gewent zijn is de verpakking van MAC zwart en tijdloos te noemen, erg chique al zeg ik het zelf. De cleaner zit in een doorzichtige flacon en is roze ❤ van kleur.

20151209_103301

De zwarte dop bevat een klik systeem waardoor er een opening ontstaat en er druppelsgewijs wat roze vloeistof uit de flacon komt en je deze voorzichtig op de haren van je kwast kan laten vallen. Zoals je het kan zien op de foto hieronder.

20151209_103335

De cleanser verdampt wel erg snel maar dat komt door de alcohol die erin zit, hierdoor worden de kwasten goed gereinigd en dat is zeker nodig met al die bacteriën die een kwast bevatten kan. Wist je dat je het eigenlijk één keer per week het beste je kwasten kan reinigen?

Zowel de haren van de synthetische en natuurlijke kwasten blijven erg mooi ook na de reinigingsbeurt. Tevens zijn de kwasten snel droog en dat is ideaal mocht je de kwasten willen schoonmaken tussen je oog-look die je aanbrengt. De cleanser ruikt lekker fris ook al ruik je wel wat van de alcohol erdoor, ik vind dat gelukkig totaal geen probleem.

klaar voor het resultaat?

Hier zie je dat mijn kwast echt helemaal schoon is van al het make-up. Ik ben 1 minuut bezig geweest om dit resultaat te krijgen, Heerlijk toch?

Gebruiken jullie ook regelmatig kwastenreiniging? Welk merken gebruiken jullie hiervoor?

Dit product is te koop bij de MAC store’s en kost € 11.00 euro voor 235 ml.

Liefs Soraya

11 gedachten over “MAC brush cleanser

  1. Nou ik ben er zo blij verrast door. Ik hoor alleen maar positieve verhalen echt blij dat ik het nu in mijn collectie heb en blijft ook waarschijnlijk. Liefs soraya

   Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb die van kruidvat geprobeerd, deze is niet zuinig in gebruik maar je kwasten worden er wel aardig schoon van. In het begin deed ik het ook wel is met babyshampoo maar daar was ik wel snel van afgestapt ondanks de heerlijke geur natuurlijk. Liefs soraya

   Geliked door 1 persoon

   1. Voor het snelste en beste resultaat zou ik deze zeker aanraden. Mocht je het toch te duur vinden is kruidvat een prima alternatief maar kost je wel meer tijd en regelmaat met schoonmaken van je kwasten. Ik hoop je vraag beantwoord te hebben. Liefs soraya

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s