make-up·reiniging·verzorging

Sigma spa brush cleaning glove

Hallo beauty’s,

Mijn kwasten reinigen is niet het leukste beauty klusje wat ik bedenken kan, en ook niet het snelste klusje. Ik laat mijn kwasten altijd té vies worden en daardoor is het ook altijd een helse karwei deze klus. Maar Sigma heeft hier wat op gevonden zoals zij zelf zeggen en ik ben heel benieuwd naar de 2x sigma spa brush cleaning glove.

20151209_152802

En daar is het dan eindelijk mijn roze ❤ handschoen. Het is een rubberen handschoen die speciaal is ontwikkeld om je kwasten sneller grondiger en makkelijker schoon te maken. Tevens wordt er ook bij gemeld dat je minder cleanser nodig hebt met deze handschoen. Ik ben benieuwd en hopelijk wordt mijn beautyhart hier gelukkig van.

De handschoen bevat 2 kanten welk één voor het gezicht en één voor de oogkwasten. Deze kan je herkennen aan het patroon wat voor beide anders is en anders zie je bij het logo van Sigma het ook gedrukt staan.

Beide kanten heeft de handschoen 5 vlakken:
1- Wash
2- Rinse
3- Refine
4- Rifine plus
5-Shape

1- Wash: Je voegt de cleanser (klein beetje) toe op het ‘wash’ gedeelte die zich in het midden van de handschoen bevind, zorg ervoor dat alleen de haren van de kwast een beetje nat zijn zodat je met ronddraaiende beweging hierover heen kan gaan.
2- Rinse: Je zet de kraan op een zacht straaltje en gaat hiermee met de handschoen en kwast onder zodat je deze over het bovenste gedeelte van de handschoen schoon kan vegen.
3- Refine: Beweeg met je kwast over de duimen van de handschoen zodat je na kan gaan of er geen makeup resten meer te vinden zijn in de kwasten.
4- Refine plus: Beweeg nu de kwast over de onderkant van de handschoen voor een extra diepe reiniging.
5- Shape: Nu haal je de kwast tussen je duim en de vingers door zodat je deze de vorm weer terug kan geven aan de kwast, hierdoor haal je direct ook extra water weg.

Zie je het al? dit heeft mij minder dan 5 minuten gekost en met al mijn gereinigde  kwasten (23 stuks) was ik 20 minuten bezig.

Ik ben helemaal verliefd ❤ wat een super uitvinding zeg. Geen gerimpelde vingers meer en wat dacht je van mijn nagels die een halve dag later nog zacht waren van het weken? ik ben helemaal om ik raad het iedereen aan die meerdere kwasten heeft en ze ook net als mij graag schoon wilt hebben. Natuurlijk is het een luxe product maar ik vond het mijn geld zeker waard.

Mijn sigma spa brush cleaning glove heb ik besteld bij makeupspot.nl en koste € 40.95 euro. En zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Maar misschien een leuk kerstcadeau voor bij jou op het lijstje? Mijn sinterklaas cadeau is heel erg bevallen.

Liefs Soraya

Ik ben ook te volgen op  Sociaal media en zou het leuk vinden als ik je daar ook tegen kom.

5 gedachten over “Sigma spa brush cleaning glove

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s