make-up

Make-up studio eyeliner

Hallo beauty’s,

Vandaag een witte eyeliner review van make-up studio. Wie wilt er mooie sprekende ogen met de kerst? lees dan snel veder.

Make-up studio producten gebruik ik echt al jaren, ik heb kennis mogen maken met dit product met mijn visagie cursus en dat beviel mij toen enorm. Nu had ik alleen nog nooit een wit potlood gehad, en ik dacht deze vraag ik voor pakjesavond. ik heb gekozen voor make-up studio omdat ik uit ervaring weet dat hun potloden erg fijn en lang houdend zijn in gebruik.

20151206_201045

Deze Cream kohl pencil in de kleur wit, heeft een gouden opdruk op een mooie matte achtergrond, heerlijk sprekend. Aan de uiteinde kan je zien welke kleur je pakt wat natuurlijk handig is en erg overzichtelijk.

20151206_201103

Zoals ik al aangaf is de kleur wit en dat was precies wat ik wou hebben. Ik wil graag met de aankomende feestdagen en met name kerst mooie grote ogen creëren. Ik hoop dat het mij gaat lukken als ik mijn waterlijn wit inkleur, zoals je zo vaak ziet en hoort moet het echt werken dus ik wil dat natuurlijk ook!

20151206_201132

De kleur is echt mooi wit en het bevat veel pigment heerlijk. het aanbrengen gaat echt heerlijk soepel zoals ik gewent was van make-up studio.

De eerste foto kan je duidelijk zien dat mijn linkeroog veel meer spreekt dan mijn rechteroog. Ja dit was het resultaat wat ik zocht heerlijk. De tweede foto zie je het aangebracht op beide ogen. WOUW ik ben er verliefd op.

Ik heb helaas altijd traanogen en draag daarom vaak niks aan de onderkant van mijn ogen. Maar deze witte eyeliner blijft aardig lang zitten ik merk wel dat ik na een aantal uurtjes ( max. 4 ) even een nieuw lijntje moet plaatsen als ik binnen ben geweest. Als ik buiten ben en helemaal als ik heerlijk op de fiets heb gezeten zit er toch nog een heel dun laagje op. Ik ben blij verrast hierdoor. Hier kan natuurlijk de eyeliner niks aan doen maar voor mij persoonlijk is het toch een doorbraak.

Dit potlood heb ik in een makeup studio store gekocht maar is ook online te verkrijgen voor € 10.90 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Make-up studio eyeliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s