douche·feestdagen·kerstmis

Luxury Lush Pud Ballistic

Hallo beauty’s,

Voor de drukke feestdagen is het heerlijk om even te ontspannen, en dan ga ik graag even in bad zodat ik volledig tot rust kan komen. Ik heb op het I LOVE BEAUTY event een Luxury Lush Pud Ballistic gekocht. Ik heb het natuurlijk uitgetest en natuurlijk kon ik niet wachten om mijn ervaring met jullie te delen over de beroemde handgemaakte lush Ballistic’s.

20151221_211134

Ik heb deze bal eerste instantie gekocht om heerlijk in bad te gaan, Maar toen ik kon kiezen uit zoveel verschillende kleuren en geuren kon ik het toch niet laten om gewoon voor de roze kleur te gaan (tenslotte ben ik wel Soraya) En toen ik rook dat het lavendel was had ik totaal geen twijfels meer. Ik vind dat namelijk een echte badgeur. Ook bevat het de geur ylang ylang die erg kalmerend is.

Zoals je hierboven op het filmpje kunt zien bruist de bal helemaal uit elkaar en wordt het water helemaal roze. In het echt is de kleur meer knallend alleen hebben wij tijdelijk i.v.m. de verbouwing niet meer licht beschikbaar in de badkamer.

20151221_21205120151221_21212720151221_212157

De lavendel geur verspreid zich heerlijk langzaam door de badkamer maar is zeker niet overheersend, had misschien zelfs wel iets sterker mogen zijn. Maar het geluid die de bal afgeeft is echt een feestje om naar te luisteren vind ik zelf. Helaas voelt mijn huid iets wat droog aan als ik eenmaal in mijn bedje lig maar dat mag de pret niet drukken want zo erg is het niet voor mij persoonlijk. Nou ik kan ontspannen de kerstweek beginnen.

Liefs Soraya

 

2 gedachten over “Luxury Lush Pud Ballistic

  1. Lekker hè, die badproducten van Lush. Ik heb helaas geen bad meer. Het kan heel goed zijn dat je huid wat droog en trekkerig voelt na het gebruik van een bruisbal. Vaak is het baking soda die zorgt voor de bruis en de knetter, maar dit bestanddeel onttrekt ook vocht aan je huid.

    Lush heeft ook hele lekkere bathmelts, die zijn op basis van natuurlijke oliën/boters en die verzorgen je huid heel goed, ook als je wat schraler bent. Floating Island is echt onweerstaanbaar. ❤

    Geliked door 1 persoon

    1. Oh bedankt voor de tip die ga ik de volgende keer proberen! Gelukkig voor zo een keertje maakt het mij niet uit maar ik kan snappen dat sommige dit erg vervelend vinden als ze echt een droge huid hebben inderdaad. Liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s