feestdagen·kerstmis·make-up

Mally illuminating body shine

Hallo beauty’s,

Vandaag een review voor een subtiele glans voor met kerstmis. Deze Mally illuminating body shine zat in mijn styletone box zoals je misschien al eerder hebt gelezen. En ik heb het natuurlijk uitgebreid getest al de glimmers.

20151222_150823

Zoals beloofd zou ik een review van dit product maken, maar laat ik eerst even vertellen dat dit merk erg bekent is in de USA,  de verpakkingen zijn altijd van pastelkleuren gemaakt met eventueel een opdruk van een slangenprint hoe leuk is dat. Deze is toevallig roze en daar is Soraya natuurlijk al helemaal blij mee.

20151222_151023

Deze stick lijkt erg op een deodorantstick en je kan via de onderkant het product omhoog draaien erg handig in gebruik tot nu toe vind ik zelf. Het is een body shine en kan je over je gehele lichaam dragen. Wat zeker mooi is met kerstmis als je blote armen of een lage decollaté draagt om er een subtiele gloed op aan te brengen.

20151222_151154

Deze Mally illuminating body shine kost € 29.95 euro, en is online te bestellen.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Mally illuminating body shine

    1. Aller eerste gedankt voor je reactie. Ik zal ik hier meer op Letten en het proberen erbij te schrijven in het vervolg. bedankt voor de tip. Voor deze stick zal ik zo snel mogelijk de beschrijving aanpassen. Liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s