feestdagen·kerstmis·make-up

tini beauty kerstlipstick

Hallo beauty’s,

Vanavond is het kerstavond en daar hoort natuurlijk ook mooie lippen bij. Ga jij voor klassiek rood? of net als mij voor een mooie donkerdere rode kleur? Kijk en lees snel veder voor een review over de tini beauty lipstick die ik deze dagen ga dragen. En voor de oplettende lezer heb ik deze lipstick uit mijn styletone box, die ik op het ILOVEBEAUTY event gekocht hebt.

20151223_194619

tini beauty is een merk wat sinds 2003 bestaat en is opgericht door Michelle Toma Olson omdat zij geen juiste match aan nagellak kon vinden die bij haar trouwerij paste, zij is hiermee gaan mixen en zo is het merk ontstaan en is deze uitgegroeid tot een gehele cosmetica lijn. Vandaar ook de cocktails die bij dit merk horen. Dit merk is ook nog eens dierproefvrij wat natuurlijk altijd een pluspunt is.

20151223_194631

Hierboven vind je de ingrediëntenlijst van deze lipstick, hydrogenated polyisobutene is een veel voorkomend ingrediënt en wat vooral in veel zonnebrand verwerkt wordt. Dit wordt ook wel als een beter synthetische bestanddeel gezien wat vooral tegen water kan waardoor de houdbaarheid lang blijft.

20151223_194741

Zoals je hierboven kon zien is de verpakking van wit karton met zwart opdruk, simpel maar erg speels tegelijkertijd. De lipstick zelf bevind zich in een zwarte huls met een sierlijke cocktail aan het draaistuk. Netjes en eenvoudig niks mis mee.

20151223_194913

Ik heb de kleur Glamour Girl in mijn bezit en deze zou ik beschrijven als een diepe wijn rode kleur. Erg prachtig voor de kerstdagen zeker omdat ik van mijzelf alleen maar lichte kleuren op mijn lippen draag. Deze swatsh van hierboven is met een veeg op de hand aangebracht en laat zien dat de pigmentatie van deze lipstick echt wel in orde is.

20151223_200258

Dit is de kleur op mijn lippen van dichtbij genomen. Hier heb ik een laagje aangebracht en dat is voor mijzelf al erg gedurfd maar hé het is kerst dus we gaan uitpakken vanavond toch?

20151223_200137

Hierboven zie je 2 lagen op mijn lippen aangebracht en ik ben blij verrast hierdoor. Deze lipstick brengt erg gemakkelijk het glijd over de lippen heen. Het is een vrij matte kleur wat ik erg mooi vind en toch erg cream aanvoelt. Ik ben zeer blij verrast en de houdbaarheid op de lippen is een aantal uur perfect.

Helaas heb ik nog geen nNderlands verkooppunt gevonden maar is wel eventueel te bestellen op tinibeauty.com. Deze lipstick kost € 17.95 euro voor 2.5 gram.

Wat dragen jullie op de lippen met kerst beauty’s?

Liefs Soraya

3 gedachten over “tini beauty kerstlipstick

  1. Toffe kleur, staat je goed! Door de matte finish oogt hij heel stijlvol.

    Ik ga zelf voor een shiny look met veel highlighter (MAC soft&gentle) en nude lipstick.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s