feestdagen·kerstmis·make-up

Solstice sleek highlighting pallet

Hallo beauty’s,

Sleek is een mooi budget merk en zoals misschien wel bekent is ben ik verlieft op highlighters en gaat er geen dag voorbij zonder dat ik deze glinstering op mijn gezicht heb. Vaak subtiel en soms heerlijk over de top. En op deze eerste kerstdag kan ik natuurlijk niet zonder een mooi pallet vol met glitters. En daarom heb ik deze Sleek highlighting pallette Solstice gekocht om heerlijk uit te pakken.

Op het zwarte doosje zie je de tegels in de kleuren afgebeeld die het pallet bevat. Op de achterkant bevind zich een beschrijving plaats van stappen die je eventueel kan aanbrengen op je gezicht.

1- Licht de wenkbrauwen op door de highlighter kleur 1 (Ecliptic) te gebruiken door deze onder het wenkbrauwbot aan te brengen.
2- Breng kleur nummer 2 (Hemisphere) aan op de jukbeenderen.
3- Highlight de bovenkant van de neus met nummer 3 (Subsolar).
4- Op de cupid’s bow breng je nummer 4 (Equinox) aan voor een mooie diepte te creëren.

20151223_210050

Het doosje is glimmend goud en weerspiegeld alles. Erg mooi maar helaas zie je hier ook snel vieze vingers op en sta ik de hele dag te poetsen omdat ik daar zelf niet zo goed tegen kan. Maar het maakt me wel gelukkig dat alle kleuren een prachtige naam hebben gekregen.

20151223_210135

Hier zie je de kleuren in het pallet, Helaas zit er een kwastje in en geen extra kleur, ik heb het kwastje toch geprobeerd maar helaas was deze erg hard en verloor het ook erg veel haar. Ik gebruik toch altijd mijn zoeva kwastenset om mijn highlighters aan te brengen maar als het er dan toch in moet zitten waarom dan van deze slechte kwaliteit? Genoeg gemopper we gaan door naar het glimmende gedeelte!

20151223_210353

Wouw wat een glimmers. Vergeet mijn gemopper over vieze vingers en kwasten maar. Deze highlighter bevat erg veel pigment en je hebt weinig product nodig voor een mooi effect. Zoals je hierboven kunt zien op de swatches is het maar één keer aangebracht. Ik ben verkocht en ga hier kerst zeker mee doorkomen in het avondlicht met al de kaarsjes aan <3.

Deze highlighter heb ik besteld via makeupspot.nl en heeft mij € 13.49 euro gekost voor 4 kleuren en dat is in totaal 9 gram product.

Liefs Soraya

Volg jij mij ook al op Sociaal media ? neem snel een kijkje en vergeet mij vooral niet te volgen en kom meer over mij en de producten te weten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s