boeken·media·persoonlijk

Serena’s Stijlgids

Hallo beauty’s,

Ik heb laatst het boek Serena’s stijlgids gekocht op het ILOVEBEAUTY event wat jullie misschien al wisten, nu met de feestdagen had ik eindelijk tijd om het is even rustig op mijn gemakje door te lezen in plaats van even vlug bladeren en weer wegleggen. Ik ben zelf erg blij verrast hierdoor en wou het graag met jullie delen en vandaar vandaag een boek review.

IMG-20151212-WA0012 (2)

Om te beginnen moet ik jullie melden dat ik al een aardige tijd haar blog beautylab.nl volg. Nu had ik haar boek nog niet gekocht omdat ik wel van lezen houd maar eigenlijk nooit dit soort boeken kocht en daarom ook niet in de kast had staan. Nu wou ik het laatst toch gaan  bestellen en toen hoorde ik dus dat ze op het evenement aanwezig zou zijn. Ik maar weer uitstellen in de hoop dat het daar te kunnen kopen en natuurlijk gelijk Serena misschien te ontmoeten. en JA dat is gelukt!

20151228_145928

Nu ik toch zo vrolijk aan het vertellen ben laat ik gelijk maar met de deur in huis vallen, ik stond daar net als een klein verlegen meisje tegen over Serena met het boek in mijn handen te wachten totdat ze hem ging signeren voor mij. Toen ze tijd had vroeg ze heel beleefd voor wie het was en toen ik zij Soraya keek ze op en ze herkende mijn naam van de reactie’s die ik altijd achterlaat op haar blog. Hoe leuk is dat! maar daar sta je dan met een rood hoofd een beetje verlegen te doen. Ik dacht nog het is ook maar een mens Soraya! Ik weet niet waar het vandaan kwam maar het gebeurde gewoon. Eenmaal mijn boek laten signeren en een kort praatje gemaakt te hebben moest zij weer snel veder want wat was het druk in haar stand zeg. Ik wil we even zeggen dat het echt een oprecht en lief persoon is die ik die dag ontmoet hebt, en ook een interesse in een ander toont en niet alleen in mij maar dat zag je bij iedereen. En dan nog niet te praten over haar figuur wouw! En nu vraag jij je natuurlijk af waarom let je daar op? Nou omdat ze een prachtige roze broek aan had en alles wat roze is valt mij op en houd ik va natuurlijk ❤  we hebben wel weer genoeg gekletst want ik ben wezen lezen en wil die ervaring met jullie delen natuurlijk.

20151228_145956

De bindwijze van Serena’s stijlgids is in een paperback vorm, hij heeft een tijdschrift formaat wat heerlijk vasthoud tijdens het lezen op de bank. Het boek bevat 192 pagina’s en is dus heerlijk om het een aantal keer vast te houden in je handen. deze pagina’s zijn verdeeld in 6 hoofdstukken zoals: Beauty, Bath & Body, Fashion, Interior, Food and Travel. Deze hoofdstukken zitten wel gelijk met wat je op haar blog kan lezen. Het boek bevat ook heerlijke lichte leesvoer met veel tips en tricks maar ook met DIY (do it yourself) hoofdstukken en prachtige foto’s.

20151228_151905

De foto’s in haar boek heeft zij zelf gemaakt en ze zijn prachtig, Het gehele boek bestaat uit veel foto’s maar als je haar blog kent dan weet je dat ze hier ook veel van houd. Het boek is erg visueel ingesteld en dat vind ik helemaal prima met dit soort boeken. De stukken die zij dan ook schrijft is vaak kort en bondig maar zeker met een bereikt doel. Ook is het hierdoor wel persoonlijk met de privé foto’s en verhalen.

20151228_152657

Een aantal foto’s van pagina’s uit het boek.

20151228_152815

Hier is in het hoofdstuk beschreven over de kleurenregels die er zijn.

20151228_152952

De 10 inpaktips en een inpaklijstje voor je vakantie.

Ondanks dat ik al veel gelezen heb over dit soort onderwerpen stonden er toch een paar leuke tips in die ik zeker ga proberen. En met de DIY wordt ik wel geprikkeld om wat leuks te gaan maken zeker in mijn nieuwe huisje nu wat goed van pas komt.

Ik merk wel voor de mensen die haar blog lezen er hier en daar wel dingen terug te herleiden zijn naar haar blog beautylab.nl maar ik stoor me daar niet erg aan. Ook is het boek geschikt voor mensen die de blog niet volgen en niets van haar weten ook.

20151228_150016

Ik ga natuurlijk niet alles vertellen en uitgebreid beschrijven, maar ik vind dit boek een leuke aanrader voor meiden en vrouwen die het heerlijk vinden om een beetje zich te verdiepen in de thema’s en of de meiden die Serena volgen en deze gewoon willen hebben staat hij natuurlijk ook prachtig op de boekenplank in huis.

IMG-20151212-WA0010

Mocht je benieuwd zijn naar haar blog kijk dan op beautylab.nl en via daar kan je het boek ook bemachtigen, Het boek heeft € 22.50 euro gekost.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Serena’s Stijlgids

  1. Wat een superlief stukje Soraya, en ik ben zo blij dat je mijn boek leuk vindt! Het was heel erg leuk om je eindelijk eens in het echt te zien, nadat ik al veel van je comments heb mogen lezen op mijn blog. Je bent in het echt net zo lief als ik me voorstelde, en ik merkte niets van je verlegenheid hoor (en dat is ook helemaal niet nodig, zoals je al zei, ik ben ook maar een mens haha!!). Misschien tot een volgende keer! Veel liefs en ga zo door met je leuke blog, Serena xx.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s