feestdagen·persoonlijk

Hoogtepunten 2015

Hallo beauty’s,

Vandaag neem ik jullie mee op een terugblik over het jaar 2015, het is alweer bijna 2016 en de vuurwerk knallen vliegen alweer om ons heen. Ik zat op de bank en moest er aan denken wat dit  jaar allemaal gebracht heeft en vond het daarom ook heel toepasselijk om hier iets moois over te schrijven.

oud en nieuw

Er is natuurlijk veel gebeurd in die 365 dagen in 2015 en wil graag met jullie mijn hoogtepunten bespreken. Zoals een verhuizing, starten van mijn blog, verjaardag en ga zo maar door.

Zo ben ik een half jaar van verzorgingshuis gewisseld om meer ervaring op te doen, en dan met name de verpleegtechnische kant was een eyeopener voor mij. Ik had het zwaar maar erg leuk en natuurlijk ook super veel geleerd en daar heeft het allemaal om gedraaid natuurlijk.
JA op werkgebied is dit jaar goed geslaagd!

20150925_114904

Ook privé is het erg druk geweest met een aantal tegenvallers konden wij vanaf 25 september van geluk spreken eindelijk en hebben mijn vriend en ik een eigen huis, een hele eengezinswoning dus voorlopig kunnen wij weer jaren voort. Moet er niet aan denken om nog een keer zo grote verbouwing aan te gaan. Het hele huis hebben wij gestript (echt alles tot de elektra aan toe) en flink aangepakt en we zijn natuurlijk nog niet klaar voorlopig maar het is bewoonbaar geworden en dat is al een verschil zeg. Maar de voldoening is wel enorm groot als het af is en je het allemaal eigenhandig gemaakt hebt.
JA op privé gebied is dit jaar goed geslaagd!

Natuurlijk heb ik ook nog leuke dingen mee gemaakt zoals dat ik traditie getrouw naar de toppers ben geweest met mijn moeder en zusje. Dit jaar was een heerlijke zomerse thema en gelukkig had ik nog een vrolijke outfit in de kast hangen.

20150530_180753

Ook ben ik natuurlijk JARIG geweest in oktober en ben ik alweer 24 jaar geworden, Mijn verjaardag is voor mij persoonlijk altijd heel belangrijk en daarom houd ik het ervan om dit te vieren met familie en mijn vaste vriendengroep. Dit jaar geen speciaal thema ( pink party, Black and White party al gehad) want mijn ouders waren een dag erna alweer 25 jaar getrouwd en dat moest natuurlijk gevierd worden het zilveren bruidspaar.

20151017_184804

Maar natuurlijk ook het ILOVEBEAUTY evenement was een leuke ervaring waar ik ook een aantal meiden (serena, Tara en  Xelly) persoonlijk heb mogen ontmoeten wat natuurlijk fantastisch is. Maar ook naar grote namen heb kunnen luisteren en leren zoals Mari van der Ven en Leco Zadelhoff. En vergeet niet dat ik een paar heerlijke merken heb ontdekt en ook prachtige producten heb kunnen scoren hier.

 

En vergeet natuurlijk vooral niet dan ik begonnen ben met bloggen dit jaar! Ik doe het nu een aantal maanden en vind het nog steeds helemaal geweldig . Ik snap nog steeds niet dat ik dit niet eerder gedurfd had maar ook niet wat mij tegenhield het eerste halfjaar van 2015. Ik blogde ook mijn reizen die ik maakte niet openbaar zoals dit maar ik schreef daar hele stukken voor en dan voornamelijk familie, vrienden en zelfs de buren. Ondanks dat ik op het drukste moment uit mijn leven ben begonnen met bloggen en af en toe het een beetje stressen is hoe ik het op tijd af ga krijgen geniet ik hier zo van en is dit echte ontspanning voor mij om mijn passie te delen met jullie beauty’s. Ik hoop dat 2016 voor mij en mijn blog veel mogen gaan betekenen en dat wij een enorme groei mogen doormaken zodat ik mijn passie en inspiratie met jullie beauty’s kan delen.

logo

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat mij in 2015 bezig heeft gehouden in een notendop natuurlijk dat wel. En hoop natuurlijk dat iedereen een heerlijk en gezond 2016 te gemoed gaat.

Liefs Soraya

20150711_205705

Een gedachte over “Hoogtepunten 2015

  1. Count your blessings! ❤

    Je hebt mooie dingen beleefd en bereikt het afgelopen jaar. Heb je ook al een lijstje bereikt met zaken die je komend jaar wil bereiken? Of juist anders wil doen? Ik ben benieuwd!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s