feestdagen·haar·make-up·media·persoonlijk

2015 blogoverzicht

Hallo beauty’s,

Het leek mij leuk om op de laatste dag van het jaar een leuk overzicht te maken. Hierin wat leuke informatie over aboutsbstyle! lees snel veder voor wat leuke feitjes.

logo

Ik ben mijn blog begonnen op 11 september 2015, in deze 3 maanden dat ik blog hebben meer als 4.000 bezoekers mijn blog bekeken. En mijn drukste dag was 21 november 2015.  Hoe leuk is dat er in een korte tijd zoveel beauty’s een kijkje genomen hebben.  BEDANKT!

En natuurlijk heb ik ook een top 5 met de best bekeken blog’s op een rijtje gezet. Kopjes zijn klikbaar mocht je de artikelen willen bekijken

 1. Disign your stoma
  Ik vond het zo spannend om deze blog online te zetten omdat het niks te maken had met haar en make-up producten. Gelukkig is het zo goed ontvangen.
  hoesjes stoma
 2. Bobbi pins
  Een heerlijke blog al zeg ik het zelf, ik was er zo trots op en nog steeds. Ik merkte dat ik veel reactie’s kreeg van alle beauty’s die toch net als mij niet alles wisten en jarenlang de bobbi pins verkeerd gebruikt hebben.
  20151117_145535
 3. Make-up cooking?
  Dit vond ik een van de leukste ontdekkingen dit jaar. Ik had het nog nooit geprobeerd en ik kan niet zonder meer als ik rustig de tijd hebt om mij op te maken.
  20151001_124255
 4. De kapper + haar feiten
  Heerlijk dat je hoort dat iedereen net zoveel van de kapper kan genieten als is. Deze houd ik er zeker in voor jullie en natuurlijk hoop ik het dan nog uitgebreider te maken.
  20151119_135722
 5. Bobbi brown foundation
  De foundation stick die erg populair is op het moment merk ik vooral op youtube met de filmpjes. Ik snap wel waarom maar ik ga de volgende keer toch weer een vloeibare foundation proberen. Ben jij nieuwsgierig naar het concept van Bobbi brown? lees dat de volledige blog.
  20151110_144652

Herkennen jullie de artikelen? Of is er een leuk artikel blijven hangen bij jullie die hier niet genoemd staat? laat het mij weten in een reactie want ik ben daar erg nieuwsgierig naar.

Wist je dat er in totaal uit 20 landen op aboutsbstyle gekeken wordt, en regelmatig nog terug komen, Wat voor mij een verrassing is want ik schrijf natuurlijk Nederlands en had dit nooit verwacht voordat ik mijn blog ging starten. Nu achteraf bedenk ik mij, ja er wonen ook Nederlandse mensen over de grens die op internet zitten hihi. Maar de top 3 is toch
1- Nederland
2- België
3- Verenigde staten

Ik ben natuurlijk ook op Sociaal media te volgen (facebookinstagramtwitterBloglovin en pinterest)
De meesten van jullie klikken door of komen via Facebook of instagram op aboutsbstyle terecht. P.S. vergeet mij vooral ook daar niet te volgen beauty’s.

Ik wil jullie natuurlijk allemaal hartstikke bedanken dat jullie in mij geloven en terug komen om al mijn artikelen te lezen!

Ik wens jullie alle een goed uiteinde en een sprankelend 2016!

Liefs Soraya

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s