feestdagen·oud en nieuw·persoonlijk

Happy New Year

Hallo Beauty’s,

Ik hoop dat iedereen een veilige maar ook een gezellige nacht heeft gehad natuurlijk. Het was voor mij een kort nachtje want ik moest vandaag alweer om 7:00 uur aanwezig zijn op het werk. Maar natuurlijk is de jaarwisseling niet zomaar aan mij voorbij gegaan en heb ik geprobeerd zoveel mogelijk alles vast te leggen zodat ik jullie beauty’s kan laten zien hoe ik oud en nieuw beleefd heb.

Er worden altijd doelen gesteld door iedereen, normaal doe ik hier niet erg veel aan maar ik heb natuurlijk wel wat wensen ben ik er achter gekomen en dan met name voor mijn blog. Zo zou ik betere en mooiere foto’s willen maken, maar ook mooiere uitgebreide artikelen willen schrijven. Maar denk ook aan het opknappen van de lay-out van mijn site.

Er hoort natuurlijk veel eten bij en helaas hadden we geen oliebollen maar wel heel veel anders lekkers natuurlijk. We begonnen de avond met heerlijke zelfgemaakte hapjes uit de oven.

20151231_193910
Bladerdeeg gevuld met nutella
20151231_193922
Bladerdeeg gevuld met groene pesto
20151231_221549
Heerlijke toastjes met stukjes kaas erbij

uiteindelijk konden we het niet laten en zijn wij nogmaals in de keuken gaan staan en hebben wij heerlijke appelbollen gemaakt van het familierecept af altijd smakelijk.

20151231_233208
appelbol met bruine suiker en krenten

 

En de vuurwerk zelf kan ook zeker niet ontbreken. Onze buren waren erg actief en hadden prachtig vuurwerk dit jaar.

20160101_00163720160101_00190720160101_002114

Ze hadden een pakket die 7 minuten duurde en allemaal vuurwerk echt super prachtig om te zien. Ik ga snel mijn bedje in nu mijn wekker gaat alweer over 4.5 uur.

Liefs Soraya

 

2 gedachten over “Happy New Year

  1. Gelukkig nieuwjaar Soraya! Zo te lezen heb je flink genoten van de jaarwisseling. Ik ben benieuwd wat het komende jaar allemaal gaat brengen en wat voor plannen jij met je blog gaat uitvoeren. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s