douche·feestdagen·kerstmis·verzorging

Kerstpakketten (rituals)

Hallo beauty’s,

Ookal is het januari ik heb gisteren eindelijk mijn kerstpakket binnen gehad, Een heerlijk verwen pakket van rituals heb ik dit jaar mogen ontvangen. Wil jij weten wat er allemaal inzit lees dan snel veder.

20160104_182248.jpg

Ik heb 2 geschenk sets mogen ontvangen van rituals. één hammam en één ayurveda.

image

image

En wat is het toch weer prachtig ingepakt van rituals. Altijd zo een plezier om naar te kijken, zeker met die mooie strik erom heen ik houd daar echt van. Ik ga ze per doos en product langs want ik ben erg nieuwsgierig geworden en wil jullie graag een eerste indruk geven.

image

Dit pakker van ayurveda bevat 4 bestsellers waaronder een:
– Body scrub
– Shower foam
– Shower oil
– Body cream
Nou hier kan ik voorlopig weer van genieten in de badkamer. En hoe leuk is het om de nieuwe producten neer te zetten in onze nieuwe badkamer die wij eindelijk ook kunnen gebruiken vanaf deze week.

20160105_210556

Ik kende al de shower oil van rituals, deze olie verandert in een zachte schuim als het in aanraking komt met water. De verpakking is doorzichtig en mooi versiert. Het bevat bovenop een pompje wat natuurlijk erg handig is onder de douche. Tevens zijn alle geuren erg zoet uit deze lijn maar niet te overweldigend, echt het ruiken waard! dit product bevat 200 ml.

image

Deze body cream zit in een kleine verpakking van 70 ml, het is een platte draaidop aan de onderkant, de kleur is roze en tevens ook versiert. de geur is echt roosachtig en dat vind ik zalig.

20160105_210521

Deze scrub bevat olie, de verpakking is bruin en steekt af bij de rest van de roze/rode verpakkingen. Persoonlijk vind ik deze kleur het mooiste. De scrub zou erg grof zijn ben benieuwd hoe het aanvoelt op de huid. Ik kan niet wachten om het te testen. dit product bevat 125 gram.

20160105_210616

Deze shower gel vind ik een van de beste uitvindingen. Ik vind het zo heerlijk als ik onder de douche sta en het schuim komt mij tegemoet. Deze verpakking is ook roze/rood en heeft een drukknop boven op. dit product bevat 200 ml.

20160105_210834

De verpakking is helemaal van blauw en bruin gemaakt, en heerlijk oosters versiert een echt musthave voor mijn ogen. De producten bevatten allemaal 50 ml.

20160105_210923

Ik ben met deze lijn helemaal niet bekent en kan dan ook niet wachten om ze te testen van de week. het zijn wel allemaal leuke tube’s om te zien.

20160105_210946

Dit is een shower paste, deze ruikt erg sterk naar eucalyptus, mijn verkouden neus gaat er tijdelijk direct open van. Deze zou de huid goed reinigen en je huid voorbereiden om je hierna optimaal te kunnen scrubben.

20160105_211005

Deze scbrub zou een zuiverende werking hebben voor de huid. Je zou het product ook kunnen gebruiken om je huid een diepte reiniging te geven. Deze ruit tevens ook naar eucalyptus. Het gebruik zou 1 tot 2  keer in week voldoende zijn.

20160105_210957

Een heerlijk ruikende bodylotion in een prachtige lichtblauwe verpakking om te zien. Dit product bevat niet alleen eucalyptus  maar ook rozemarijn om je huid te herstellen. Ik ben erg benieuwd weer natuurlijk en ga maar een uitgebreide douche en verzorging dag inplannen deze week.

Dat waren alle producten die in mijn kerstpakket zaten, en wat ben ik toch heerlijk verwend hiermee. Ik ga ze allemaal testen en mochten jullie het willen kan ik er een uitgebreid artikel over schrijven.

Liefs Soraya

sociaal media

4 gedachten over “Kerstpakketten (rituals)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s