make-up

Chanel loose powder (mini kabuki kwast)

Hallo beauty’s,

Vandaag praat ik weer even over één van mijn favoriete merken CHANEL. Zoals je al in mijn shoplog kon lezen is dit merk altijd mijn reddende engel mocht ik iets zoeken en mocht ik niet weten welk merk ik zou willen uitproberen kies ik altijd Chanel. Vandaar dat ik vandaag een review heb over de Chanel vitalumiére loose powder.

20160106_123155

Zoals wij gewent zijn is Chanel altijd prachtig verpakt in een zwart glanzend doosje met een gouden detail erop en witte tekst op gedrukt. altijd erg netjes om te zien. Ik heb kleur nummer 10 dat is een transparante poeder. Ze zijn volgens mij in 5 verschillende kleuren te koop.

20160106_123205

Hier zie je de ingrediëntenlijst van deze poeder. Bevat ook synthetic en talc wat veel in poeders verwerkt wordt.

Voordat we veder gaan wil ik eerst even zeggen dat ik verliefd ben op de mini kabuki kwast die mee geleverd wordt, en wat is deze kwast zacht en is zeker ook goed in gebruik wat vaak een beetje tegenvalt over het algemeen maar deze is echt zalig!

20160106_123308

Zoals je op de foto hierboven ziet zit er een bescherm plastic overheen die je er voorzichtig moet afhalen want anders vliegt alles allen kanten op en dat is zonde natuurlijk. Tevens is het potje doorzichtig en kan je de losse poeder zien zitten. Er zit een soort netje dat gespannen is i.p.v. een hard plastic bovenplaatje met gaatjes erin waar het product uitkomt, dit kan ook een beetje mee veren. Wat mij ook opval is dat het product een subtiele rozen geur bevat wat tevens ook erg snel vervliegt na gebruik op de huid.

20160106_123432

Deze poeder geeft een semi-matte finish, en is zeer geschikt voor de lichte huidjes en kan je zowel als foundation als voor finishing powder gebruiken. Het resultaat wordt mooi mat op het gezicht maar zorgt ook voor een egale look.

Ik gebruik deze poeder als finishing powder en daar werkt het echt fantastisch voor, ik krijg al een aantal dagen flink veel complimenten dat mijn huid er egaal uitziet, deze poeder zorgt ervoor dat mijn make-up ook echt mooi op zijn plaats blijft zitten. Het was het geld zeker waard voor de 3 uur dat mijn make-up echt mooier blijft zitten.

20160106_123840

hier draag ik de poeder over mijn foundation heen voor een mooi egaal effect.

Deze poeder is te koop bij verschillende verkooppunten van Chanel en kost € 65.00 euro voor 10 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Chanel loose powder (mini kabuki kwast)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s