make-up

Blushing hearts, Candy Queen of Hearts

Hallo beauty’s,

Vandaag een review over de I Heart Make-up. Hoe lief is het om te zien al die hartvormige producten uit deze make-up lijn, maar dat kan natuurlijk ook niet ontbreken al je Heart in je naam hebt. Ik heb een blush weten te bemachtigen en ik laat jullie vandaag graag zien wat mijn bevindingen ervan zijn. Er bestaat ook nog een highlighter in een witte verpakking maar helaas was deze uitverkocht bij de winkels waar ik kom.

20160106_130153

Zoals je kan zien ziet het er erg roze en zoetig uit. En natuurlijk de hartvorm die niet ontbreken kan. De verpakking is helemaal van karton gemaakt. Binnenin het hart zit een plastic hartvormige omlijsting waar de blush inzit.

20160106_130208

Deze blush is gebakken en bevat 3 kleuren roze, perzik en brons. Het mooiste resultaat vind ik als je ze allemaal door elkaar gebruikt, tevens is het een karwei om ze apart te gebruiken.  Ik heb het op mijn arm en vingers getest en ik vind het een beetje tegenvallen met het pigment. Maar we gaan het is een aantal keer proberen op het gezicht wie weet worden we nog verrast.

20160106_130358

De blush is een echte roze kleur, echt heerlijk voor een paar gezonde wangen te creëren. Het geeft een subtiel effect op mijn gezicht, persoonlijk vind ik dat ik best wat product nodig had om een mooi resultaat te krijgen maar dat maakt mij persoonlijk niet erg veel uit zeker niet omdat het prachtig prijsje is.

Ik vond het lastig om mijn blush goed op de foto naar voren te laten komen, Het is subtiel zoals ik al zij maar in het echt is het toch iets meer roze dan hier op de foto’s. Ik raad het aan als je ze ziet en je zoekt een mooie blush om het zeker te kopen.

Deze blush kost € 5.99 euro en heb ik gekocht bij de trekpleister, ze zijn ook bij kruidvat te koop zag ik laatst.

Liefs Soraya

7 gedachten over “Blushing hearts, Candy Queen of Hearts

  1. Ik heb pas geleden ook deze blush gekocht! Vind hem echt superfijn, hij laat echt een hele mooie zachtroze glow op je gezicht achter, gewoon perfect! Leuk artikel 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s