make-up

Mally brow beauty brow builder

Hallo Beauty’s,

Vandaag een product wat jullie al eerder op mijn blog hebben voorbij zien komen. Maar vandaag is het dan echt tijd voor een uitgebreid review over de Mally brow beauty brow builder. Lezen jullie snel mee?

20160107_123440

De verpakking vind ik persoonlijk erg mooi, voordat de combinatie met dat lichte groen en het slangenprintje. De brow builder is glanzend groen en met zilveren tekst opdruk, erg netjes en chique. Meestal zijn de producten van Mally beauty in pastelkleuren en erg rustgevend om te zien. Deze brow builder is er in 3 verschillende kleuren en ik heb de kleur taupe in mijn bezit.

20160107_123501

Zoals je hierboven kan zien zie je de volledige ingrediëntenlijst. Het valt mij op dat er verschillende soorten wax in dit product zit verwerkt. tevens bevat dit merk zoals je kan zien aardig wat siliconen omdat dit het tweede product op de lijst staat (cyclopentasiloxane). Dit zorgt ervoor dat het soepeler en waterafstotend wordt.

20160107_123558

Zoals je kan zien is het borsteltje erg harig en best wel breed en groot voor de wenkbrauwen misschien iets te zelfs. De kleur komt voor mij aardig overeen met mijn haarkleur op het moment dus dat komt mooi van pas. Het brengt wel erg gemakkelijk en snel aan, dit is echt een product wat ik even snel voor mij werk zou aanbrengen als ik het niet helemaal strak en perfect wilt/hoeft te hebben.

20160107_123531

Ik ben blij verrast door dit product omdat ik het niet gewent was ook om mijn wenkbrauwen zo in model te brengen was het eerst even zoeken en lastig om mijn chanel wenkbrauwpotlood te laten liggen. Het resultaat blijft één gehele dag mooi zitten in model en kleur. Echt de moeite waard vind ik persoonlijk.

20160107_123344

Hierboven zie je het resultaat van de Mally brow beauty brow builder.  Netjes en niet te overdreven in model. Echt heerlijk voor even snel in gebruik of mocht je er niet van houden natuurlijk.

Deze mally brow beauty brow builder kost € 29.95 voor 5.60 gram. En online te bestellen bij verschillende webshops.

Wat voor soort wenkbrauwen houden/hebben jullie?

Liefs Soraya

8 gedachten over “Mally brow beauty brow builder

 1. Ik laat mijn wenkbrauwen regelmatig epileren met touw en bijknippen.Ik heb een behoorlijk strak model, met een hoekje erin. Ik kleur ze bij met poeder van Christian en een sjabloontje. Ideaal vind ik, poeder is waterproof en als ik mijn wenkbrauwen niet zou reinigen blijft het makkelijk 2/3 dagen zitten. Ook ideaal met vakanties dus.

  Geliked door 1 persoon

  1. ik moet ze binnenkort weer laten bijwerken en eigenlijk laat ik het harsen, zelf doe ik tussendoor epileren. Ik heb sinds kort ook producten van Anastasia nog even op de foto nemen en dan kan ik die gaan testen ben echt heel erg benieuwd ernaar. En Christian heb ik nog nooit producten gebruikt maar dat klinkt echt ideaal. Wie weet koop ik dat zodra deze producten op zijn. ieder geval bedankt voor de tip. Liefs Soraya

   Like

   1. Met Anastasia heb ik zelf geen ervaring. Ze hebben wel een counter in mijn woonplaats, maar ik vind het flink aan de prijs, net zoals de Benefit Brow Bar.

    Wat betreft Christian: ik heb meerdere wenkbrauwproducten gebruikt (poeders, gel, potlood), ook van high-end fabrikanten en ik ben nog nooit zo’n goed product tegen gekomen als van dit merk. Bijzonder detail: artsen raden dit merk ook aan bij patiënten die een chemokuur ondergaan (en dus hun haar en wenkbrauwen verliezen), vanwege de lange houdbaarheid en de grote keus aan kleurschakeringen. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s