make-up

starter set

hallo beauty’s,

Zoals jullie vorige week al konden lezen heb ik de  real techniques Core collection al gereviewd en vandaag is dan eindelijk de real techniques starter set aan de beurt. Ik hoop dat jullie net zo nieuwsgierig zijn als ik dus laten we snel beginnen.

20151231_184146

 

Zoals je kan zien zit hier ook een etui omheen, net zoals ik de vorige keer al zij gaat heel snel mijn la in en waarschijnlijk komt die er ook niet meer uit totdat ik een opruim woede heb. Tevens kan je deze ook staand in elkaar zetten.

20151231_191145

De kwasten hebben ditmaal een paarse met zwarte handvat totaal niet mijn kleur helaas. Maar we gaan ze één voor één weer even langs lopen natuurlijk. Ook zijn deze haren weer gemaakt van synthetisch materiaal.

20151231_191417

Deluxe crease brush:
Deze is voor het aanbrengen van de kleur in de arcadeboog, ik gebruik hem voor mijn concealer en dat vind ik echt een geweldig resultaat geven. Het is voor mij persoonlijk een te grote kwast voor mijn ingevallen ogen.

20151231_191439

Base shadow brush:
Deze kwast zegt het al, voor de basis van je oog make-up aan te brengen en dat doet het ook prima. Niks over te klagen en de formaat is ook prima.

20151231_191501

Fine liner brush:
Ze zeggen dat deze voor het aanbrengen is van een eyeliner, voor mij is dat echt een te grote en zachte kwast. Ik ben al een kluns en dan werkt zo een kwast echt helemaal niet mee! Ik gebruik het wel is om een klein stipje te corrigeren op mijn gezicht en dat vind ik helemaal prima ook.

20151231_191516

Accent brush:
Is heerlijk om fijn mee te werken zeker als je meerdere kleuren op je oogleden wilt aanbrengen. Ik gebruik het vooral om mijn binnenste ooghoeken te highlighten en of net het randje onder mijn wenkbrauwen. Pact verrassend genoeg iedere keer de juiste hoeveelheid product op echt ideaal.

20151231_191533

Brow brush:
Ik moest even wennen aan de grote van de haren maar ik kan er aardig mee overweg, ik heb van mijzelf al veel en aanwezige wenkbrauwen vind ik zelf, dus voor een heel precisie werkje gebruik ik het niet en denk ik persoonlijk dat het dan net wat te groot kan zijn eventueel.

20151231_191251

Al met al ben ik blij verrast door deze set al zal ik het misschien niet gemist hebben omdat ik mijn twee Zoeva sets ook al in bezit heb. Ik gebruik de kwasten met plezier en zal dat ook blijven doen. Na het wassen blijven de haren ook mooi en zacht een echte pluspunt.

Deze set heb ik bij de bijenkorf gekocht in de Sale voor € 18.00 euro.

Liefs Soraya

6 gedachten over “starter set

  1. Ik heb dit setje ook. Ik was nog niet in het bezit van een goede set kwasten (zoals RT of Zoeva), ik had allemaal losse kwasten van verschillende merken en ik was wel toe aan een bij elkaar passende set.

    Ik ben zelf wel te spreken over deluxe crease brush, maar ik gebruik hem als blenderkwast en niet voor mijn crease. Mijn ogen liggen ook vrij diep en no way dat ik mijn crease kan definiëren met zo’n grote kwast. Het kleine oogkwastje en de basebrush zijn sowieso prima voor mij, niets om over te klagen. De wenkbrauwbrush vind ik persoonlijk wel fijn. Je kunt hem twee kanten op gebruiken, omdat hij plat is. Bij het begin van mijn wenkbrauw gebruik ik de kwast verticaal, dan heeft hij de juiste breedte. Voor het staartje van mijn wenkbrauw draai ik hem een kwartslag, om hem horizontaal te kunnen gebruiken.

    Ik ben alleen geen fan van het eyelinerkwastje. Ik gebruik zelden liquid liner en voor gelliner vind ik hem te zacht. De haartjes buigen alle kanten uit en ik slaag er niet in om er dan een strakke lijn mee te trekken. Ik overweeg om de silicone liner brush van RT voor dit doel te kopen, die heeft een buigzaam puntje in plaats van losse haartjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s