persoonlijk·reiniging·verzorging

Huidtype test

Hallo Beauty’s,

Ik ben nog steeds erg zoekende naar de juiste skincare routine voor mijn huid. Ik heb gisterenavond een test gedaan via vichy.nl om te kijken wat voor huidtype ik heb en wat voor producten ik daarvoor gebruiken kan. Ik neem jullie uitgebreid mee dus lees snel veder.

Om te beginnen ga je een aantal stappen door om op de juiste huidtype uit te komen. Je begint als het ware om een duidelijke digitale foto toe te voegen, zodat je een voor en na foto krijgt van de punten die je eventueel zou kunnen verbeteren. In deze stap kan je zoal aangeven over de oneffenheden in je gezicht, de glans die het bevat, eventuele rimpels maar ook de huidveroudering die niemand liever wilt krijgen natuurlijk. hieronder zie je duidelijk dat de glans minder is en de huid onder mijn ogen er veel rustiger uitziet.

vichy 1

Zoals je hieronder de punten kan zien die je allemaal aan kan geven waar je last van hebt en in hoeverre je deze bewerkt hebt op de foto. Je kan hier de 2 belangrijkste keuzes uitkiezen die voor jou gelden. Ik persoonlijk heb gekozen voor de hydratatie en de pigmentvlekken op mijn gezicht. Helaas zijn deze voor mij te aanwezig en wil ik hier graag verbetering in hebben.

vichy 2

uiteraard worden er ook vragen gesteld over je leefomgeving, dit is erg belangrijk voor de conditie van de huid. Of het voldoende tot rust kan komen maar ook dat je huid genoeg kan ademen. Hieronder lees je mijn antwoorden die ik had aangevinkt. Zoals veel van jullie weten heb ik 24 jaar gewoond naast Schiphol (altijd vliegtuigen over je huis heen)en de grote stad Amsterdam. ook zie je dat ik teveel vet eet en stress heb, zeker het laatste jaar heb ik veel mee gemaakt.

vichy 3

nadat je de vragen hebt ingevuld en natuurlijk je punten op de foto kenbaar hebt gemaakt krijg je gelijk een mooi overzicht wat hun denken op basis van de antwoorden wat geschikt zou zijn voor jou huidtype. Zoals je kan zien zie je een top 3 met de beste producten voor je huid en een overzicht voor je levensstijl advies met wat voor jou het beste zou werken voor het optimale te bereiken.

vichy 4

Zoals je kan zien zou voor mij de vichy normaderm reinigingsgel van toepassing zijn. Daarna zou ik de vichy idealia PRO vlekkencorrector kunnen gebruiken voor de punten die ik eerder had aangegeven bij de vragen. En voor een dagcrème zou ik degene nodig hebben voor een droge huid.

Ik vond het erg leerzaam om deze test te doen, zeker omdat ik zo voor mij een onbekend merk heb leren kennen die ik nog nooit eerder gebruikt heb. En ik toch weer wat meer over mijn huid heb geleerd. Ook heb ik tips gekregen over de levensstijl hoe ik die kan verbeteren om een nog beter resultaat te kunnen behalen.

Zelf kan jij natuurlijk ook de huidtype test doen, nieuwsgierig ernaar geworden? klik dan hier en ontdek wat het merk ook voor jou kan bieden.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Huidtype test

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s