make-up·verzorging

French Vanilla lip balm

Hallo beauty’s,

Zoals je al eerder heb kunnen zien in mijn unboxing styletone review op aboutsbstyle zat deze French Vanilla lip balm erin. Ik ben totaal niet bekent met het merk en ben dan ook erg nieuwsgierig als ik de pakkende verpakking zie. Inmiddels zit het al een aantal weken in mijn tas en vond ik het tijd worden voor een uitgebreid review. Lezen jullie mee?

Het is van 100% natuurlijke producten gemaakt en dus ook petroleum vrij. Ik houd wel van een mooie product zonder veel gedoe erin.

De verpakking vind ik erg vrolijk maar tegelijkertijd ook wel erg druk. Het is niet wat ik gewent ben en ik zal het in een winkel er ook zo voorbij lopen omdat ik mij er niet tot voel aangetrokken. Maar het zat in mijn box en ik was eigenlijk toch wel nieuwsgierig geworden en als ik het toch in mijn bezit heb dan moeten we het wel gebruiken vind ik.

20160109_210522

Het is een kleine tube die allerlei kleuren bevat met een knal groene dop, er staat van alles opgedrukt. Het is een nude lipbalm las ik en eerste instantie dacht ik aan een nude kleur maar het is een doorzichtige kleur met een minuscule glans erin. Het ruikt ook echt naar vanilla zelfs op de lippen krijg ik af en toe een echte vlaag langs mijn neus erg lekker om te ruiken.

20160109_210428

Hierboven zie je ingrediëntenlijst, en nogmaals wat een heerlijke kleuren overal waar je ook maar kijkt op te tube!

20160109_210449

Het is een heerlijk ruikende lipbalm, die mijn lippen heerlijk zacht laat aanvoelen en ook een mooie glans geeft op de lippen. Ik merk wel dat als ik wat drogere lippen heb dat het een beetje een tintelende reactie kan geven op mijn lippen. Ik ben zeer verrast door dit product en is zoals ik al zij in mijn handtas terecht gekomen en dat gebeurd zelden.

Deze lipbalm van french vanilla is te koop voor € 6.50 euro

Liefs Soraya

 

 

 

2 gedachten over “French Vanilla lip balm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s