make-up

Perfecte wenkbrauwen? Anastasia Brow Wiz

Hallo beauty’s,

Vandaag gaan we het hebben over wenkbrauwen. ik weet dat het een hele rage is om DE perfecte wenkbrauwen te creëren, maar helaas is die trend niet iets voor mij ondanks dat ik mij wilde wenkbrauwen wel bijteken natuurlijk. Ben jij nieuwsgierig waarmee? lees dan snel veder over het  wenkbrauwpotlood van Anastasia Beverly Hills Brow Wish.

20160114_120907

Persoonlijk denk ik dat dit wel een van de bekendste merken is op het gebied voor je wenkbrauwen, zeker op het moment is het helemaal ter sprake en is dit toch wel één van de betere merken hiervoor. Ik heb aardig wat spulletjes op het ILOVEBEAUTYEVENT gescoord en vandaag review ik mijn eerste Anastasia product hiervan.

20160114_120718

De Brow Wish is in een mooi zwart doosje verpakt met een tekstopdruk van rosé goud. Erg netjes en stijlvol vind ik. En ook tijdloos en voor alle doelgroepen geschikt. De Brow Wish is een lang potlood met in het middenstuk een draaistuk zodat je het potlood eruit kan draaien en het product kan gebruiken. aan de andere kant bevind zich het wenkbrauwborsteltje. Ik heb de kleur soft brown in mijn bezit.

20160114_125428

20160114_120740

Helaas viel de Brow Wish op mijn arm een beetje tegen qua kleur en dikte, echter wist ik eigenlijk ook niet wat ik kon verwachten ervan. Maar niet getreurd want op mijn armen valt het wel vaker tegen en dan op de juiste manier aangebracht is het toch een geweldig product. We gaan het proberen, ik vind het wel een fijn potloodje hebben om mee te werken.

20160114_122643

Zoals je kan zien en zoals ik al eerder aangaf ben ik niet van de perfecte en de super strakke wenkbrauwen, meer van het mooi opgevuld en een natuurlijk effect. Ik ben echt blij verrast door deze Brow Wish. Het werkt echt heel gemakkelijk, de kleur is prima voor mijn wenkbrauwen, en is handig in gebruik. En het oogt mooi in mijn toilettasje wat wil een mens nog meer?

20160114_122340

Ik zou het iedereen aanraden mocht je interesse hebben gekregen na dit review om deze Brow Wish zeker uit te proberen.

Deze Anastasia Brow Wish is te verkrijgen in totaal 9 kleuren en kost € 28.95 euro bij de douglas.

Liefs Soraya.

8 gedachten over “Perfecte wenkbrauwen? Anastasia Brow Wiz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s