make-up

Clear Brow Gel, Anastasia Beverly Hills

Hallo beauty’s,

Ik heb een enorme bos aan wenkbrauwen van nature en vind het dan ook belangrijk dat de wenkbrauwen de hele dag in model blijven zitten, want tenslotte ben in toch hiermee gezegend en wil er dan ook wel het uiterste eruit halen.

Zoals je hierboven kunt zien zit de gel in een zwarte verpakking en is de tekst in het rosé goud en met zilver erop gedrukt. Erg classy en tijdloos vind ik. De doorzichtige wenkbrauw gel zit in een heerlijk glinsterende cilindervorm en is met de zwarte tekstopdruk wederom erg classy. Dit product valt zeker op in je stash of toilettasje.

20160118_183547

Het borsteltje is erg groot en daar moest ik even aan wennen omdat mijn wenkbrauwen nogal spits aflopen, maar na het een aantal keer gebruikt te hebben en de slag wist te vinden vind ik het echt een ideaal borsteltje. Het borsteltje is zacht en pakt genoeg product op, gelukkig niet net zoals mascara’s dat er soms hele klodders aan het uiteinde van het borsteltje zich verzameld hebben.

20160118_183617

De houdbaarheid van dit product is echt mega lang, Ik breng het vaak rond een uurtje of 07:00 aan en dan zit het vaak als ik thuis kom met etenstijd 18:00 uur nog steeds perfect in model en kan het zeker nog even voort als dat zou moeten.

Het product verhard iets op de wenkbrauwen zoals je gewent bent van een gel. Je ziet dit trouwens niet terug in het resultaat gelukkig. Ik heb ook expres een transparante wenkbrauw gel gekocht omdat ik mijn wenkbrauwen zelf al bijteken op kleur. Ze zijn wel in 8 kleuren te verkrijgen dus er zal ook wel een mooie kleur tussen zitten mocht je dit liever hebben.

20160118_183633

Ik ben zeer verrast en tevens erg blij dat ik deze wenkbrauw gel van anastasia berverly hills heb ontdekt en dat ik deze ook gekocht hebt op de beautybeurs. Ik gebruik het nu een aantal weken en zou het ook niet meer willen missen in mijn ochtend routine. Als je op zoek bent naar een echt top product voor je wenkbrauwen raad ik je het zeker aan om even langs de douglas te lopen en een aanschaf te doen.

Deze Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel is te koop bij de Douglas en kost € 28.95 euro voor 9 gram.

Gebruiken jullie ook wenkbrauw producten en wat is volgens jullie echt een ultiem merk?

Liefs Soraya

4 gedachten over “Clear Brow Gel, Anastasia Beverly Hills

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s