make-up

Lancôme Grandiôse mascara

Hallo Beauty’s,

Ik denk dat mascara één van de meest gedragen make-up is ter wereld, en daarom heb ik vandaag een speels review over deze Lancôme Grandiôse effet cils déployés mascara. Ja het is een mondje vol! Maar ik ga je verklappen het is een BLAUWE mascara die ook nog is beloofd die dat je wimpers krult en volume geeft, tevens zouden je wimpers ook prachtig gesepareerd moeten worden door het speciale borsteltje.

20160118_191210

Allereerst wil ik beginnen met de verpakking. Het doosje is simpel zilverkleurig die heerlijk glinstert maar laten we het hebben over de huls van de mascara. Ik vind dit een echte “classy” hebben.  Het is prachtig zwart met een transparante kop met het bekende roosje erin van Lancôme. Ik vind het een plaatje om het te zien liggen in mijn toilettasje.

20160118_191230

Het is een apart ontwerp als je het borsteltje bekijkt. Ze noemen het ook wel de “zwanenhals” wand. Dit komt omdat het een vrij kort stukje is en ook omdat het een gedraaid is zoals je hieronder kunt zien. In gebruik is het echt ideaal om beide ogen van mascara te voorzien helemaal omdat je hierdoor geen omliggende gebieden raakt.

20160118_191335

Zoals je kan zien is het aardig blauw op het borsteltje, ik ben erg benieuwd of het op de wimpers ook zo fel zou uitpakken. Maar helaas je ziet dat ik inderdaad blauw op heb i.p.v. zwarte mascara, echter wel erg mooi vergis je daar niet in hoor. En ach we kunnen het nu alledaags gebruiken en niet alleen met carnaval ook een voordeel. Het is een prachtige diepblauwe kleur die inderdaad een mooie lengte geeft aan mijn wimpers. Ik ben echt blij verrast al weet ik niet of ik deze mascara dagelijks zal gebruiken, maar één ding is zeker deze gaat vast en zeker opgemaakt worden. Het is kleur nummer 6 saphir mirifique en is in meerdere kleuren te koop.

20160118_191541

Deze mascara van lancôme  is bij verschillende winkels te koop en kost € 32.00 euro voor 10 ml. En is in meerdere kleuren te verkrijgen.

Dragen jullie wel eens mascara in andere kleuren dan zwart? Zoals blauw of bruin?

Liefs Soraya

7 gedachten over “Lancôme Grandiôse mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s