reiniging·verzorging

Gezichtsmasker, dr van der hoog

Hallo beauty’s,

Een heerlijk voedende gezichtsmasker kan wonderen doen voor je huid, ik gebruik daarom ook regelmatig een masker op mijn gezicht en ik bedacht mij dit keer om er een aan jullie te laten zien die ik al vaker gebruikt heb en die ik toevallig ook nog is huis had liggen. Zoals jullie misschien wel op mijn Twitter account hebben gelezen gisterenavond had ik een ontspannen zondag avond en heb ik even tijd hiervoor genomen wat je af en toe ook echt moet doen.

20160125_111612

Zoals je hierboven kan zien op de foto is dit masker van dr VAN DER HOOG, deze maskers zijn te koop bij een drogisterij en hebben veel verschillende varianten in hun collectie zitten. Voor iedere huidtype en aandachtspunt is wel een masker voor op het gezicht te vinden.

De verpakking is van stevig karton gemaakt en bedekt met een printje die op klei lijkt, het komt allemaal overeen met elkaar en dat is ideaal. Dit masker is voor éénmalig gebruik en is dus in een zakje te vinden.

20160125_111547

Zoals je misschien al is opgevallen is dit masker gericht op het  vochtregulerend en herstellend voor de huid. Het is een poeder wat in het zakje zit waar ik zelf alleen nog maar één eetlepel gekookt water bij moet doen zodat het een pasta vormt in het bakje en je het gemakkelijk kan aanbrengen op het gezicht.

De ingrediënten van dit masker zijn:
– Kaolin, Kaolin klei  zorgt ervoor dat het goed absorbeert hierdoor trekt het gifstoffen en oneffenheden uit de huid. Het is rijk aan mineralen,ijzer magnesium, calcium, sodium en zink.
– Aloe Barbadensis gel, is een mildere variant dan de ingrediënten van de aloe vera
– Parfum, helaas zit er parfum in het product want dat is niet goed voor de huid maar wel heerlijk zoals het ruikt de masker.

20160125_111919

Deze poeder stuift erg dus pas op met het openmaken, wees dus voorzichtig. Ze zeggen dat je een eetlepel gekookt water erbij moet gooien maar bij mij was dat te weinig en zat ik zeker aan de twee lepels iedere keer.  Zoals hieronder afgebeeld zie je dat het een echte klei partij wordt en kan je dit direct op je gezicht smeren, de klei wordt hard op het gezicht zodat de poriën in de huid tijdelijk even worden afgesloten en hierdoor erg hard hun best moeten gaan doen.

20160125_112159

Deze klei wordt erg hard en daardoor kan ik niet eens lachen op de foto’s, echt een probleem want ik kijk gelijk zo boos. Mocht je bewegen dan komen er scheuren in je masker omdat deze echt heel hard wordt. Het voelt wel heerlijk aan op mijn gezicht ik krijg totaal geen opgesloten gevoel van dit masker wat ik soms wel kan hebben. Ook voelt het “nat en vochtig” aan op mijn gezicht en dat kan mijn droge huid wel gebruiken op het moment.

20160125_115908

Krijg je dit gekreukeld effect dus zoals je hierboven kunt zien . Maar ze raden het aan om het masker ongeveer 15 tot 20 minuten te laten zitten zodat het goed kan inwerken. ik laat het vaak 30 minuten zitten omdat ik nog te veel natte plekjes voel op mijn huid.

Het resultaat is echt een heerlijk vochtinbrengende masker wat echt goed kan doen voor een droge huid net als ik. Ik merk dat mijn huid ook echt zacht aanvoelt na dit masker wat ik zelf echt ideaal vind.

Deze maskers zijn te koop bij de drogisterijen en je hebt ze dan al in huis voor een paar euro.

Liefs Soraya

 

 

7 gedachten over “Gezichtsmasker, dr van der hoog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s