make-up

Mijn lipstick stash 2016

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik jullie mijn gehele collectie laten zien van mijn lipsticks. Ik heb er niet erg veel maar degene die ik in mijn bezit heb op het moment gebruik ik ook echt allemaal. Vandaar dat ik het jullie graag laat allemaal laat zien.

20160122_133218

Ik heb totaal 11 lipsticks in mijn bezit waarvan ik één dubbele heb voor reserve. Ik ga ze met jullie allemaal langs. Het zal jullie waarschijnlijk ook allemaal niets verbazen als het bijna allemaal roze tinten zijn.

20160122_133424

Deze lipsticks heb ik echt al te lang in mijn bezit. Echter gebruik ik nu van beide al mijn tweede setje. Deze lipsticks zijn van 2true en was een tijdje bij kruidvat te koop voor een habbekrats. De rechter heeft kleur nummer 1 uit de glossywear lipstick lijn, helaas is de stikker van de andere lipstick er al vanaf het begin afgevallen en kan ik jullie niet vertellen. Het is een mooie fel roze lipstick met een vrij matte finish. Beide hebben een mooie lange houdbaarheid op de lippen helemaal als je het vergelijkt met de prijs want volgens mij had ik nog geen € 3.00 euro per stuk betaald.

20160122_133720

Toen ik hoorde dat de Etos hun schappen ging vernieuwen ben ik als een gek naar de winkel gerend om één van mijn mooiste en felste roze lipstick te halen die ik echt al jaren gebruik. Van de colour care lipstick lijn is deze in de kleur nummer 106. Het is een prachtige zacht romige lipstick wat echt wel 5 uurtjes super mooi op de lippen houd.

20160122_133808

Hier zie je een prachtige gouden huls van Lancaster uit de rouge mattitude lijn. Ik heb de kleur 101 image die een prachtige nude kleur geeft aan de lippen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het voor mij persoonlijk een te romige lipstick is maar de kleur kan ik niet missen hoor. En dan de prachtige paarse verpakking van pupa milano, dit is de lijn van china doll en ik heb kleur nummer 103 in mijn bezit. dit is tevens een hele neutrale nude kleur op de lippen en als ik deze lipstick draag voelen mijn lippen echt heerlijk zacht ook.

20160122_133518

Hieronder zie je mijn twee nieuwste aankopen die ik nog niet zolang in mijn bezit heb. De Yves Saint Laurent lipsticks, De licht roze (links) komt uit de lijn Rouge Volupté silky and sensual radiant lipstick. De kleur die je hier zit is corail jalouse nummer 32. Ik persoonlijk koop nooit meer een lipstick uit deze lijn. het is voor mij veel maar dan ook echt te romig en ik vind het ook niet prettig aanbrengen op de lippen. Rechts zie je een klassieke mooie rode lipstick uit de lijn rouge pur couture the mats in de kleur 202 rose crazy. Deze matte lipstick zou ik juist veel meer van willen hebben. Ze voelen niet te droog aan op de lippen en hebben een mooie lange houdbaarheid zeker als je met een lippotlood werkt.

20160122_133934

Hierboven zoals je kan zien zijn mijn 2 donkere lipstick en ik merk dat ik deze echt draag op speciale gelegenheden en niet dagelijks. Links zie je een Dior addict high shine 680 mauve defile catwalk mauve. Het is een mond vol woorden maar je krijgt er dan ook een mooie wijn rode lipstick voor terug. Rechts op de foto zie je de lipini special edition lipstick rouge a levres 1103 glamour girl. Tevens is dit een prachtige donkere kleur met een shine van wel 4 á 5 uurtjes.

20160122_134024

Als allerlaatste voor vandaag heb ik nog mijn favoriet van het moment de kiko make-up milano in de kleur 712. Het is een prachtige lipstick die zeer betaalbaar is en in een prachtige roze kleur natuurlijk. hij glijd makkelijk over de lippen heen en is een van mijn Go To lipstick in mijn handtas nu.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn lipsticks te zien en te lezen wat ik hiervan vond.

Liefs Soraya

11 gedachten over “Mijn lipstick stash 2016

 1. Dat zijn er wel heel veel, ik draag geen lippenstift, wanneer ik het probeer staat het mij écht helemaal niet, haha! Enkel eens gedaan op de 100 dagen van school vorig jaar 🙂
  Maar zeker leuk om te lezen! 😀 Trouwens, de laatste van Kiko vind ik een mooie, is de kleur overdreven zichtbaar op je lippen?
  Liefs

  Geliked door 1 persoon

  1. Het is inderdaad een prachtige kleur van kiko, het is zeker geen te opvallende kleur op de lippen, kiko is wel een leuk prijsje om mee te experimenteren vind ik persoonlijk altijd mocht je toch weer is willen denken ik wil een lipstick hebben. Liefs Soraya

   Geliked door 1 persoon

  1. Oh dan snap ik je helemaal hoor. ik ben echt pas 2 jaar een trouwe lipstick drager geworden voorheen af en toe maar ik merk dat mijn obsessie hiervoor aan het groeien is. liefs soraya

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s