verzorging

Benen scheren? Gillete venus breeze

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik het hebben over benen scheren, normaal hoor je hier iedereen over in de zomer maar ik kan mij daar het hele jaar druk over maken. Ik deed het normaal gesproken met een mesje en onder de douche zonder schuim en al te veel gedoe of ik liet het harsen bij mijn zusje die schoonheidsspecialiste is. Ik merkte dat mijn huid erg droog van het scheren wordt en heb daarom maar is wat aangeschaft wat wonderen zou doen voor het scheren van de benen en ook nog is in een raptempo en dat wil ik nou precies hebben en toen kwam ik uit bij de betaalbare Gillette Venus Breeze scheermesjes.

20160128_105844

Ik Heb het een aantal weken geleden aangeschaft toen ik zag dat er een aanbieding was en ik nu echt actie moest ondernemen voor mijn arme benen. Ik heb toen voor de Breeze gekozen omdat de kleuren mij aanpreken vergeleken de andere variant met geel, als ik dat zie ben ik al gelijk afgeschrikt en nu ik toch geen ervaring heb met zulke varianten om mijn benen te scheren maakt het mij veder ook niet uit.

20160128_105910

Ik vind de verpakking echt enig om te zien, het bevat meerdere kleuren paars en het spreekt mij op een vrolijke manier aan om aan deze vervelende klus te gaan beginnen. Tevens heb je één houder waarvan je de mesjes hieraan iedere keer opnieuw kan vastklikken wat echt ideaal is. Zoals je hieronder op de foto kunt zien is de donker paarse gedeelte het gedeelte de je kan schuiven om je mesje ervan af te halen.

20160128_105942

Deze mesjes hebben aan de onder en bovenkant ervan een scheergel-kussentje, zodra dit in aanraking met water komt wordt het geactiveerd en kan je op een rustige en zachte manier je benen scheren. Ik lees dat mensen meerdere malen met één mesje doen maar ik vind dat uit het oogpunt op de hygiëne helemaal niets en gooi ze ook graag na één keer gebruik het liefste weg.

20160128_105959

Ik merk dat het scheren erg gemakkelijk afgaat en dat de mesjes met de kussentjes over mijn huid heen glijden. Hierdoor is mijn huid na het scheren een stuk rustiger geworden en veel minder uitgedroogd, ik ben helemaal verkocht aan deze mesjes.

Deze Gillette Venus Breeze scheersystem zijn bij de drogisterijen te koop voor € 14.99 euro, en de navulmesjes kosten € 16.99 euro voor 4 stuks.

Hoe behandelen jullie de benen beauty’s? ik hoor graag van jullie in de comments!

Liefs Soraya

9 gedachten over “Benen scheren? Gillete venus breeze

  1. Ik heb ze ook weleens gebruikt en vind het prima werken! Toch vind ik het wel fijner om gewoon met scheergel te scheren, heb soms het idee dat door de kussentjes het mesje de huid niet goed raakt en je daardoor stukjes overslaat zegmaar…

    Geliked door 1 persoon

    1. Ja ik moet je wel gelijk geven dat ik wel moet controleren of ik echt helemaal niks vergeten ben. Maar helaas gebeurd mij dat zonder de kussen ook wel hoor! liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s