make-up

Couture palette, Yves Saint Laurent

Hallo Beauty’s,

Een palette waar ik lang heb over zitten twijfelen of ik deze zou kopen, en nu heb ik het palette van Yves Saint Laurent nummer 3 affique een aantal maanden in bezit en krijg ik echt mega veel reactie’s over de mooie oogschaduw kleuren die ik gebruik. Dus vandaag is het tijd dat ik die is aan jullie ga laten zien, lezen jullie snel mee veder?

20151127_123845

Zoals YSL er om bekent staat is ook deze verpakking prachtig goud met een hoog glimmend gehalte ik houd er zo van. Helaas is het wel moeilijk schoon te houden want je ziet er wel echt alles op helaas. Ik heb palette nummer 3 affique in ijn bezit, er zijn totaal 11 kleuren palette beschikbaar. Het palette bestaat uit een combinatie van 5 kleuren. Tevens zitten er ook applicators bij om de oogschaduw aan te kunnen brengen maar zoals wij inmiddels wel weten werken deze helaas echt totaal niet. Aan de bovenkant in de deksel zit een spiegeltje verwerkt wat echt super handig is voor tussendoor even een snelle kijk te nemen.

20150916_193206

Zoals je hierboven kunt zien zijn de 5 kleuren netjes verdeelt in het palette,

Hier zie je de swatches van YSL: linksboven, rechtsboven, midden, linksonder en rechtsonder.
Linksboven: lichte rosé/perzik kleur
Rechtsboven: Neutrale gouden highlighter
Midden: zacht bruine kleur
Linksonder: medium bruine koper kleur
Rechtsonder: roze highlighter/zilveren shimmers

zie op de foto hieronder de swatches van het Affique palette

20151127_124144

Hieronder zie je de oogschaduw aangebracht op mijn oogleden. Het zijn op het eerste gezicht wat koele kleuren om te zien op de foto maar het zijn echt prachtige warmen kleuren die erg mooi spreken op de ogen.

20160129_133510

20160129_133625

Hier zie je het gehele resultaat van mijn look.

Ik ben blij verrast door de kleuren combinatie op de ogen die echt prachtige staan bij mijn groene kleur ogen. Ook is de houdbaarheid van de oogschaduw palette van YSL echt prachtig, na een lange dag werken zit het nog prachtig op de plek waar ik het had aangebracht.

Het palette van Yves Saint Laurent nummer 3 affique is te koop bij verschillende parfumerie’s en kost € 60.90 euro voor 5 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Couture palette, Yves Saint Laurent

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s