make-up

Le volume de chanel

Hallo beauty’s,

Een van mijn meest gebruikte mascara’s zijn onder andere de Le volume de chanel, vandaag een prachtig review over dit prachtige product wat zeker even de aandacht verdient. Het zit in het vaste assortiment dus gelukkig altijd te koop. Zoals je weet wissel ik deze af met de YSL volume effect.

20151127_122752

Zoals altijd is het prachtig om te zien van chanel, ook deze mascara is weer prachtig zwart, strak en met het witte chanel logo erop. De verpakking blijft ook aardig schoon en vrij van de vingerafdrukken die je altijd overal op gaat zien zitten.

20151127_122916

Ik heb de kleur 10 noir in mijn bezit, een prachtige zwarte kleur. er zijn in totaal 3 verschillende kleuren te koop in het vaste assortiment. Deze mascara is ontworpen voor erg heel volume en een mooie krul in de wimpers vast te leggen.

20151127_122844

Het borsteltje is vrij dik en is gemaakt van flexibel kunststof en heeft dunne haartjes dat heerlijke volume kan geven helemaal omdat je dicht bij de wimperrand kan komen.

20160129_143813

Lijkt net of ik nepwimpers hebt opgeplakt omdat de volume zolang wordt door deze le vomule mascara van chanel. Echt een aanrader mocht je geld willen uitgeven aan een prachtige mascara. Het geeft de gehele dag ook niet af deze mascara en brokkelt ook niet van de wimpers af wat erg prettig is.

Deze le volume de chanel mascara zijn bij de verkooppunten te koop van chanel en kost € 30.50 euro voor 6 gram.

Liefs Soraya

 

5 gedachten over “Le volume de chanel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s