persoonlijk

Mijn werkplekje

Hallo beauty’s,

Ik krijg regelmatig vragen hoe mijn werkplek eruit ziet en heel eerlijk gezegd is dat niet heel veel bijzonders. Ik werk graag in gezelligheid en met veel licht om mij heen. Maar om deze vragen te beantwoorden vond ik het maar al te leuk om het even op de foto vast te leggen natuurlijk.

De eettafel is mijn plekje in huis, ik ben hier altijd te vinden als ik even lekker wil zitten, alleen of met visite ik breng ze automatisch naar de eettafel toe om daar een paar gezellige uurtjes door te kunnen brengen. Vanaf kleins af aan is de eettafel mijn grote vriend in huis. Ik ben niet een hele erge bankhanger en houd dat ook niet lang vol ik weet dan uit eindelijk niet meer hoe ik liggen en of zitten moet. Als ik aan de eettafel zit kan ik heerlijk naar buiten kijken door de grote ramen die ik sinds kort heb met een prachtige lichtinval en met uitzicht op mijn langen achtertuin vol met bomen en vogeltjes (o ja en de rode kat van een buurman/buurvrouw).

20160202_131123

Trouwens zien jullie mijn prachtige notenkrakers staan? Ik ben hier helemaal verliefd op en heb dan ook veel verschillende formaten en kleuren in mijn bezit. ❤

Uiteraard is mijn werkplekje dan ook aan de eettafel, hier zit ik lekker en de lichtinval is echt geweldig voor mooie foto’s te maken, dit verschil zullen jullie misschien wel gaan merken binnenkort. Ik doe hiervoor mijn uiterste best en begin steeds creatiever hierin te worden en een eigen manier te vinden voor het beste resultaat.

20160202_125538

Mijn werkplek bestaat uit mijn laptop waar ik mijn reviews op kan schrijven natuurlijk. Maar ook uit mijn foto hoekje direct naast het raam. Zoals ik al eerder zij werk ik graag met gezelligheid om mij heen en daarom laat ik graag de versiering staan op tafel ook al staat dit af en toe een beetje in de weg. Ik heb eigenlijk altijd wel wat kaarsjes aan staan de sfeer is gelijk gezellig en knus, persoonlijk houd ik hiervan heel erg en brand ik veel af in de jaren dat ik mag leven. Ik zou wel is van die mooie geurkaarsen willen maar de kosten houden mij tegen want die zijn zo op bij huize Soraya.

20160202_125605

Ik hoop dat ik jullie vragen voldoende beantwoord hebt over mijn werkplekje. Het is niet heel spannend maar voornamelijk wel erg gezellig.

Wat is jullie favoriete plekje in het huis?

Liefs Soraya

7 gedachten over “Mijn werkplekje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s