geuren

Mijn geuren stash 2016

Hallo beauty’s,

Vandaag heb ik weer een mooie stash voor jullie ditmaal over mijn parfum, ik moet eerlijk bekennen dat dit de luchtjes zijn die ik allemaal gebruik en ook erg veel afwissel hierdoor. Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden dus lees snel veder en vergeet geen reactie achter te laten beneden aan.

20160125_125215.jpg

Zoals je kunt zien heb ik erg veel, ik ga ze één voor een laten zien aan jullie. En mocht je denken Soraya heeft geen hobby dan is het fout! Want ik spaar graag lezen flacons van de geuren die ik gebruikt heb en door de jaren heen heb ik daarvan al een hele verzameling, maar dat is weer een ander onderwerp. Zoals jullie kunnen zien ben ik gek op parfum en de flacons ik heb toen bij het parfum en flessen museum een aantal leuke gekocht omdat het allemaal lipjes waren (klik hier voor het volledige verslag).

20160125_125919

Posh:
posh is een geurtje waarvan ik 3 flacons heb leeg gesprayd, dit was een van mijn eerste luchtje wat ik in mijn bezit had. Het is een zoet luchtje en vervaagd snel maar is dan ook echt al heel oud hoor.

20160125_125854.jpg

Gucci, première:
Dit geurtje doet mij denken aan de vakantie een aantal jaren geleden, deze heb ik namelijk gekocht in de farao shopping center op Mallorca. Ik heb dagen getwijfeld maar vond het zo lekker ruiken dat ik toch besloot om het mee te nemen.

20160125_125316

Calvin klein, one:
Dit geurtje heb ik op de braderie voor het eerst geroken en volgens mij was dat bij een stand van de Etos. Ik was verkocht en kocht een heerlijke grote verpakking.

Cacharel, scarlett:
Heeft echt een prachtige flacon en staat zo mooi op mijn kaptafel, kan er ook nooit genoeg van krijgen, na al die jaren in mijn bezit te hebben.

20160125_125411

Lolita, lempicka:
Dit is een prachtige verpakking al vind ik het wel wat voor oudere dames ogen naar mijn eigen mening, echter is het geurtje echt zalig en gedurende de hele dag van je vlagen hiervan op.

20160125_125445

Jill sander, sun:
Is een heerlijke zomerse geur die ik ook op vakantie in Nederland gekocht hebt. Doet me altijd denken aan die specifieke vakantie met de gehele familie in een huisje met elkaar.

20160125_125514

Hugo boss, deep red:
Persoonlijk draag ik dit geurtje echt alleen op hele winterse dagen en of in de avond met een prachtig feestje. Het komt alleen al door de donkere flacon dat ik het dan typisch vind matchen. Heb er 2 van in mijn bezit ben ik net achter gekomen. De flacon is alleen niet echt mooi te houden helaas.

20160125_125539

Supertrash, phenomenal:
Gekocht tijdens een middagje winkelen met mijn zusje in Haarlem, de winkel had Sale en dan zijn wij vrouwen al snel verkocht volgens mij. een prachtoge flacon met die acht hoeken.

20160125_125605

Dolce & Gabbana, the one:
Hiervan ben ik echt een grote fan! Ik heb hiervan al twee grote flacons op gemaakt en deze kleine is helaas ook alweer op zoals je kunt zien. Een echt koopje toen gescoord voor € 15.00 euro per stuk de groot verpakking, wou dat ik er meer van gekocht had toen der tijd.

20160125_125630.jpg

The healing garden, aromacology:
Dit is één heel speciaal luchtje, Dit luchtje heb ik mogen ontvangen van mijn vader. Ik en mijn zusje hebben ieder een exemplaar gekregen voor kerst jaren geleden, en dat zal door ons beide ook nooit opgemaakt worden. Het eerste luchtje dat wij gekregen hadden en dat wij in ons bezit hadden en nog steeds hebben gelukkig. Soms ruik ik even aan de spray en wordt ik helemaal weer naar DIE kerstavond terug gebracht.

20160125_125724

Puma:
Tevens komt dit luchtje ook van de braderie af, heerlijk die aanbiedingen van de Etos op de markt. Mogen ze van mij wel vaker doen hoor!

20160125_125739

Burberry, brit:
Was een hele hype dat ik een aantal jaren geleden nog op school zat, als je deze niet had dan hoorde je er  niet bij. En nog wordt dit luchtje zo veel verkocht aan vrouwen en ik snap wel waarom wan na al die jaren ben ik ook nog steeds fan van dit geurtje.

20160125_125906

Chanel, eau tendre:
Dit is echt een geurtje die in mijn top 3 staat. Deze komt ook van een vakantie vandaan en inmiddels heb ik in Nederland al een tweede flacon gehaald en helaas is deze ook alweer op. Wou dat geuren soms wat goedkoper waren want zolang doe ik er niet mee omdat ik dagelijks een geurtje op heb.

20160125_125841

Guess, seductive:
Is een geurtje waarvan ik al 3 grote verpakkingen heb leeg gesprayd en dit kleintje ook alweer op is. ik noem dit ook wel is mijn werk geurtje aangezien dit erg betaalbaar is en ik net zoveel kan sprayen wat ik wil. volledige review lezen, klik dan hier!

20160125_125927

Dior, jadore:
Dit geurtje heb ik van mijn vriend gehad 4 jaar geleden voor het eerst en sindsdien ben ik hieraan verkocht. Ook deze heb ik al meerdere malen opnieuw “laten” aanschaffen en geniet hiervan dagelijks zeker als mijn vriend het ineens opmerk dat ik “zijn geurtje” op heb. klik hier voor een volledige review

20160125_125939

Burberry, body:
Dit geurtje kwam ik voor de zomer tegen bij de douglas in de uitverkoop ik rook en kocht en krijg er zoveel complimenten over dat ik heerlijk ruik. Uitverkoop en heerlijk ruik dat is toch een perfecte combinatie? klik hier voor een volledige review

20160125_125707

Replay, for her:
is een alledaagse geur die ik in mijn carrière gekocht heb bij kruidvat en dat geeft mij zeer goede herinneringen.

20160125_125804

Naomi campbell:
Op de probeer toer hier zo en dat beviel me wel, gelukkig waren het wel kleine verpakkingen als ik eerlijk ben hoor.

20160125_125828

Puma:
Hier zie je dat ik er ook twee van in bezit heb, eentje gekocht en de andere gekregen een aantal maanden geleden. Een zoete en frisse geur en als het op is dan is het op.

Ik hoop dat jullie het nogmaals leuk vonden om te lezen wat voor stash ik heb en met name geuren vandaag. Ik heb toch best veel geuren met een betekenis als ik het zo lees erg leuk allemaal.

Wat vinden jullie lekkere geuren? vergeet geen reactie achter te laten hier beneden.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Mijn geuren stash 2016

  1. Wat een hoop verschillende parfums! Ik draag al jarenlang hetzelfde parfum: Classique van Jean Paul Gaultier. Ik spaar ook alle flacons, de limited editions vind ik het leukste. 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s