douche·haar

full repair by john frieda

Hallo beauty’s,

Mijn lange lokken is één van het meest trotse bezit wat ik heb, vandaar is het ook belangrijk om het goed te verzorgen. Helaas is mijn haar door de jaren heen aardig beschadigt door het velen verven en stijlen waar ik echt niet zonder mee kon. Nu is dat gelukkig een stuk minder geworden nadat ik uit de kappers wereld ben gestapt en komt mijn aardig tot rust maar de beschadigingen blijven toch zichtbaar. Nu heb ik de shampoo en conditioner van John Frieda de FULL REPAIR lijn geprobeerd en ben blij verrast door deze producten van nog geen € 10.00 euro.

De John Frieda Full Repair lijn schijnt heel uniek en speciaal geformuleerd te zijn met Inca Inchi olie. Dit is een olie die veel Omega-3 bevat, deze olie wordt uit speciale noten gehaald. Het is een vochtinbrengende en beschermende olie die echt perfect is voor huid en haar. Hierdoor zou het haar gezond en glanzend worden.

20151127_130549

De verpakking spreekt alleen al SOS uit met al het rood en knalt ook heerlijk de badkamer door. Wel een echte John Frieda verpakking is het met de vele teksten en verschillende lettertype erop gedrukt. Ik vind het handige verpakkingen omdat de dop zich aan de onderkant bevind en hierdoor standaard al het product zich daar ook bevind en tevens krijg je er ook echt veel uit. Één nadeel is wel dat als de fles wat op begint te raken dat er erg veel water in de rand loopt.

20151127_130637

Laten we beginnen bij de shampoo, Het Sodium Laureth Sulfate is een hardnekkige zeep die vrijwel altijd in de John Frieda lijn zit heb ik ook gemerkt met andere producten van hun. Parfum staat ook vrij hoog aangeschreven in de ingrediëntenlijst en dat vind ik altijd jammer want dit kan funest zijn voor je hoofdhuid.

Ik vind de shampoo heerlijk in gebruik en helemaal omdat het heerlijk veel schuimt en dan heb ik het gevoel dat het schoon is (klopt niet maar gevoelsmatig wel), het ruikt heerlijk onder de douche een echt feestje!

20151127_130628

De conditioner ruikt tevens net zo lekker als de shampoo. Hier zie ik wel dat de Inchi Olie wat hoger op de lijst staat maar ik vind het bij beide producten nog erg laag op de ingrediëntenlijst staat helaas.

Mijn haar wordt hierdoor echt super zacht en een glans effect dat is echt niet te geloven. Dit komt mede doordat het siliconen bevat natuurlijk. Mijn haar kammen ging ook nog nooit zo makkelijk.

Deze John Frieda producten zijn bij de drogisterij te koop voor € 9.00 per stuk voor 250 gram. MAAR let op vaak zijn de producten in de actie 2 voor de prijs van 1!

Hebben jullie ervaring met de John Frieda producten?

Liefs Soraya

2 gedachten over “full repair by john frieda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s