nagels

essie spring collectie

Hallo beauty’s,

Nagellak is iets waarvan ik erg veel in mijn bezit heb zoals jullie laatst hebben kunnen lezen bij mijn nagellak stash, helaas heb ik nog geen essie nagellak in mijn bezit. Maar ze komen met een nieuwe essie spring 2016 collectie uit en daar zitten toch wel aardig weer wat mooie kleuren tussen die mijn aandacht getrokken hebben. Lezen jullie snel mee voor deze vrolijke kleuren te ontdekken?

spring2016_colorcolorcolor_0

Essie spring collectie 2016 is een vrolijke collectie en zoals Rebecca Minkhof zelf zegt “So this season, I’m sending you a slice of life from paradise. You’ll find each shade has distinctive personality, but all six are little rays of sunshine in a bottle.”

Het zijn in totaal 6 vrolijke kleuren die essie uitbrengt en deze hebben allemaal ook een prachtige naam gekregen.

 • High glass affair:
  -amorous blush nude
 • Lounge lover:
  -pretty pink peach
 • Shades on:
  -mysterious deep violet
 • Pool side service:
  -refreshing cerulean blue
 • Sunshine stade of mind:
  -blazing coral tangelo
 • Off tropic:
  -lush grove green

Ik heb al wat foto’s voorbij zien komen op internet en vooral bij de groene kleur vind ik dat deze op de nagels veel lichter oogt dan hierboven afgebeeld is, maar allemaal nog steeds even prachtig om te zien.

Ik vind voornamelijk de roze tinten natuurlijk erg aantrekkelijk, deze staan zeker op mijn cadeau lijstje voor mijzelf. Al trekt mij de kleur “shades on” ook zeker wel.

De essie spring 2016 collectie is te koop bij de essie verkooppunten en kosten € 9.99 euro per stuk.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s