haar

Warme luchtborstel, babyliss

Hallo beauty’s,

Op het moment ben ik weer wat meer bezig met mijn haar, en dan ben ik voornamelijk in de krul modus ervan en daarom dacht ik vandaag een review te geven aan jullie over de babyliss warme luchtborstel type 2624CE. Wil jij weten hoe ik gemakkelijk en snel mijn haar mooi in model krijg lees dan snel veder.

Deze borstel heb ik al een aantal jaren geleden gekocht, tijdens mijn stage periode in een kapperswinkel heb ik hiermee kennis mogen maken en sindsdien heb ik hiervan heel veel plezier gehad.

20151127_131045

Deze bostel is zwart met zilver gekleurd en kan je voor meerdere functie’s gebruiken. Zo kan je er meerdere kopstukken opzetten, maar als ik heel eerlijk ben gebruik ik alleen de bostel zoals hierboven afgebeeld staat.

20151127_131052

De bostel zijn met harde punten die kris kras door elkaar staan, de gaten waardoor ze uitsteken daar komt ook de warme lucht door.

20151127_131108

Op de kant waar je de borstel vasthoud zit de aan en uit knop, deze kan je schuiven en daardoor kan je de warmtebron op 2 verschillende temperaturen zetten. het heeft een 700 W vermogen.

20151127_131127

Zoals hierboven al aangegeven staat zit daar een filter die je kan ontdoen van de pluisjes die daar terecht komen door het zwarte stuk eraf te halen. Tevens zie je ook het snoer zitten die volledig draaibaar is, helaas is het snoer niet erg lang en zit ik soms wel is in de problemen mocht ik de warme luchtborstel willen gebruiken.

20151127_131143

Hierboven kan je het serienummer zien van de babyliss warmteborstel

20160206_201445

Hier zie je het resultaat, volume bij mijn haargrens is erg lastig te creëren zonder dat het getoupeerd word en daarom begin ik er vaak al niet een aan.
Hebben jullie hier andere tips voor??

Zoals je kan zien valt door de warmteborstel de onderkant van mijn haar mooi in grove golven en staat het net even wat meer verzorgd dan dat ik het laat drogen aan de lucht want daardoor gaat het erg pluizen en wordt het sliertig wat ik natuurlijk niet wil. Dit kapsel kost mij op handdoek droog haar nog geen 5 minuten en toch heb ik een prachtig speels resultaat. meestal als ik wat meer tijd heb en zeker toen ik meer lagen in mijn haar had föhnden ik het altijd naar binnen toe zodat het prachtig rond mijn gezocht viel en hierdoor een smaller gezicht kreeg.

20160206_202853.jpg

Dit zijn de twee andere opzet stukken voor de babyliss warmteborstel, echter heb ik deze nog nooit gebruikt in al die jaren dat ik het al in mijn bezit heb. De een is een opzetstuk die warme lucht blaast over je haar en de andere borstel is gemaakt van everzwijnhaar die eigenlijk erg klein is vind ik persoonlijk.

Zo draag ik mijn haar vaak naar mijn werk toe en op mijn vrije “bankhangdagen” ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en hoe je een vrij makkelijk kapsel in 5 minuten kan creëren.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Warme luchtborstel, babyliss

 1. Ik zweer bij volumepoeder om meer volume aan te brengen in je haar. Ik heb een heel prettige ontdekt,van Schwarzkopf: Schwarzkopf Styliste Ultîme Sea Salt Beach Look Texture Powder. Dit product is gewoon bij de drogist verkrijgbaar.

  Hoe werkt het? Je strooit een kleine hoeveelheid poeder op je vingertoppen en wrijft vervolgens met je vingers over elkaar, om het poeder te activeren. Daarna breng je het product met draaiende bewegingen aan op je hoofdhuid, op de plekken waar je extra volume wil creëren. Let op: gebruik dit product alleen in volledig droog haar, anders werkt het niet. Als je haar gedurende de dag weer in zakt, kun je door te wrijven op je hoofdhuid het poeder heractiveren.

  Ik heb verschillende poeders geprobeerd en het fijne aan dit poeder vind ik dat het geen witte waas achterlaat op je haar. Ik heb zelf felrood geverfd haar, dus dat is toch wel belangrijk. 🙂

  Daarnaast is hij erg zuinig in gebruik. Uit dezelfde lijn kan ik ook dit product aanraden: Schwarzkopf Styliste Ultîme Sea Salt Beach Look Texture Spray. Perfecte spray om een stoere beachlook met grove golven te maken. Ook prettig in gebruik bij korter haar, om je haar meer structuur te geven.

  Like

  1. Ja ik heb die van de kruidvat nu een week in de test. Begin volgende week ook een review over. Ik ga zeker de schwarzkopf proberen bedankt voor de tip. Liefs soraya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s