make-up

UITVERKOOPJE, chanel illusion d’ombre

Hallo beauty’s,

Zoals velen van jullie weten ben ik verhuisd een ben ik aardig de omgeving aan het ontdekken, natuurlijk horen ook daarbij de winkels en wat ik eigenlijk alleen maar van vakantie in eigen land ken heb ik nu een POURVOUS parfumerie om de hoek zitten van mijn huis. En ze hadden uitverkoop!! en een flinke uitverkoop ook moet ik zeggen. Helaas was het al de laatste dag en was er al veel verkocht maar toch heb ik een mooie Chanel illusion d’ombre kunnen vinden en ging ik trots richting huiswaarts.

20160202_112625

Zoals wij gewent zijn is de Chanel weer prachtig verpakt met zwart en een goud randje aan de onderkant van de verpakking. Het is een stevig kartonnen doosje waar dit prachtige glazen potje zit met een klein kwastje om eventueel je product mee aan te brengen.

20160202_112643

Het kwastje die erbij geleverd wordt is erg klein. Persoonlijk kan ik hiermee niet werken en pak ik graag één van mijn zoeva kwasten erbij. Deze beland gewoon weer in mijn la met de rest natuurlijk, het is te prachtig om weg te gooien.

20160202_112638

Zoals je hierboven kan zien bevat het aardig wat glinstering, echt heel feestelijk en een mooie manier om je make-up net even dat extra te geven. Ik heb de kleur 102 mysterio in mijn bezit, dit is een zilverkleurige crème oogschaduw met poedereffect. Deze is zowel alleen op het oog te gebruiken of als extra effect te creëren met de look die je al draagt.

20160202_112433

Je kan het lichtjes aanbrengen op de oogleden maar door meerdere lagen aan te brengen kan hij behoorlijk heftig worden, heerlijk voor een avondje uit natuurlijk. Zeker omdat ik van glitter houd kan het voor mij nooit gek genoeg worden en ben ik ook helemaal verlieft geworden. Hierboven zie je 1 laag aangebracht op mijn hand, wat een enorme pigment bevat deze Chanel illusion d’ombre.

20160202_112317

Hierboven zie je heerlijke glitters je tegemoet komen.

20160202_143417

Hier zie je de glitter oogschaduw van Chanel subtiel over mijn roze oogschaduw aangebracht. Geeft net even dat extraatje wat je soms kan zoeken bij een ooglook.

Deze Chanel illusion d’ombre heb ik gekocht bij de pourvour parfumerie en was afgeprijst van € 31.00 euro nu voor € 18.00 euro, dit is zeker weten HET koopje van de maand februari. Uiteraard zijn de oogschaduws bij meerdere verkooppunten te koop van Chanel en tevens zijn ze ook in meerdere kleuren te verkrijgen.

Liefs Soraya

5 gedachten over “UITVERKOOPJE, chanel illusion d’ombre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s