make-up

Phyto eye twist oogschaduw, sisley

Hallo beauty’s,

Nu heb ik deze oogschaduw cadeau gekregen en was ik er gelijk nieuwsgierig naar want ik heb zelf nog nooit een oogschaduw cream gebruikt uit een huls. Als ik er nu over nadenk gebruik ik eigenlijk altijd alleen maar poeder oogschaduw. Maar vandaag test ik de Phyto eye twist oogschaduw van SISLEY ombre longue tenue waterproof, en dat niet alleen ik ga ook nog is een kleur testen die je niet snel van mij zal verwachten.

20160213_150708

 

De verpakking vind ik echt super mooi met het printje erop gedrukt. Het is een huls die de oogschaduw bevat ditmaal en als je aan de onderkant draait komt de oogschaduw eruit aan de bovenkant. Het is mijn eerste SISLEY product dus ik ben heel erg benieuwd en laat mij graag verrassen natuurlijk.

20160213_150737

20160213_150756

 

De oogschaduw stick heb ik in de kleur 3 khaki, de naam zegt het al khaki, het is een mooie diep groene kleur ik ben er helemaal verliefd op. Het is een waterproof oogschaduw en dat beloofd wel één mooie houdbaarheid op het gezicht natuurlijk dan zeker in deze natte dagen buiten kunnen wij wel wat extra hulp gebruiken. Het is een cream oogschaduw en daardoor glijd de stick gemakkelijk over het ooglid heen, dit werkt super fijn en het verdeeld makkelijk hierdoor.

20160210_133441

20160210_133459

De oogschaduw bevat een mooie glinstering wat ik zelf erg mooi vind, het geeft net even dat extra aan je ooglook zonder dat je hiervoor moeite hoeft te doen. Ik ben ook erg tevreden over de pigmentatie zoals je hierboven kunt zien, dit is na 1 keer vegen op mijn hand al!! Tevens blijft het inderdaad muurvast zitten en na een zware dag werken en op de fiets gezeten te hebben zat alles nog prachtig op zijn plekje.

20160214_115743

Hier zie je duidelijk dat ook op de oogleden het een prachtige diep groene kleur is. Het heeft mij verbaast en inmiddels draag ik de oogschaduw regelmatig.

Deze sisley phyto eye twist oogschaduw is te koop bij de douglas en kost € 36.95 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Phyto eye twist oogschaduw, sisley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s