make-up

brow powder duo, anastasia beverly hills

Hallo beauty’s,

Vandaag een review over de wenkbrauwen. Het is een van de belangrijkste dingen in je gezicht. De wenkbrauwen kunnen je gehele gezichtsuitdrukking veranderen en helaas vaak genoeg op een niet zo mooie manier. Vandaag heb ik een een review voor jullie van Anastasia beverly hills de brow powder duo. Ik was echt super blij met mijn brow wiz en de clear brow gel dat ik natuurlijk veder op onderzoek moest voor mijn wenbrauwen. Lees snel veder wat ik van de brow powder duo vind.

20160202_124005

Ik ben erg benieuwd naar de poeder variant omdat ik mijn wenkbrauwen altijd bijteken met een potloodje en nooit poeder heb geprobeerd. Het is wel even zoeken naar de juiste manier maar als je die gevonden hebt dan heb je ook wel wat hoor!

De verpakking van anastasia beverly hills is prachtig mat zwart met het rosé gouden merk erop gedrukt. De poeder zelf zit in een rond plastic doosje met de initialen van het merk ook weer in het rosé goud erop gedrukt, prachtig om te zien en helemaal niks mis mee.

20160202_124456

Ik gebruik mijn zoeva kwast om de brow powder op mijn wenkbrauw aan te brengen. Ik heb de kleur soft brown in mijn bezit, na lang twijfelen en het niet konden uittesten ben ik blindelings het advies van de verkoopster met deze kleur naar huis gegaan. Ik stond natuurlijk te popelen om het te proberen.

20160202_124052

Zoals je kan zien bevat deze brow powder duo twee kleuren bruin. Met de donkere kant breng ik de rand van mijn wenkbrauwen aan en vul deze in met het lichte bruin die erbij zit. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ze ook wel apart gebruik van elkaar als ik een beetje haast heb ik de ochtend.

20160202_124706

Hierboven zie je de kleuren op mijn arm aangebracht, ver verschil lijkt subtiel maar op de wenkbrauwen zelf zie je dat je een mooie diepte kan creëren door deze twee kleuren te combineren. Het pigment van deze poeder is echt ideaal en daarom ook zuinig in gebruik.

20160202_135236

Hierboven zie je de brow powder op mijn wenkbrauwen zitten. Ik ben geen meisje die van hele strakke wenkbrauwen houd maar wel van mooi natuurlijke vormen. Ik heb best wat “gaten” in mijn wenkbrauwen zitten en daarom teken ik ze bij. Het resultaat vind ik erg mooi en lang houdend ook als ik de clear brow gel niet gebruik.

Deze anastasia beverly hills brow powder duo is te koop in hun webshop of bij de douglas, ze zijn er in 11 verschillende kleuren. De brow powder duo kost € 29.95 euro.

Liefs Soraya

 

4 gedachten over “brow powder duo, anastasia beverly hills

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s