make-up

wat is dat?

Hallo beauty’s,

Ik krijg wel is vragen wat ik bedoel met High end, vandaag dacht ik alle drie de termen is uitgebreid te bespreken met jullie! want hier is soms wat verwarring over en dat willen we natuurlijk niet. de drie termen zijn:

  1. High end
  2. Mid end
  3. Low end

Het is erg gemakkelijk eigenlijk want het geeft een prijscategorie aan waar het merk zich in bevind. Ik neem jullie mee en bespreek ze hieronder ieder appart.

Low end:
Low end oftewel low budget wordt het ook vaak genoemd, dit zijn producten die over het algemeen uit de drogisterij komen. Denk dan vooral aan de merken zoals Catrice, Essence, NYX en huismerken van de drogisterijen. Deze producten zijn vaal allemaal onder de € 10.00 euro te koop.

20160217_102922

Mid end:
Dit zijn merken die een prijsklasse hebben van ongeveer rond de € 15.00 á 20.00 euro. Denk hierbij aan de merken zoals GOSH, maybelline, Yves Rocher, Loreal, bodyshop, KIKO Milano en ga nog maar even door zo.

20160217_103100

High end:
Dit zijn producten die een hoge prijsklasse hebben en die je uit parfumeries kan halen en bij de winkels van deze merken natuurlijk. Denk hierbij vooral aan MAC, Anastasia beverly hills, Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, Geurlin en ga zo nog maar even door. Voor veel producten betaal je gauw al € 45.00 euro en dat is vaak nog niet eens heel duur voor een foundation of blush.

20160217_103305.jpg

Ik hoop dat ik het voor jullie allen duidelijk heb kunnen verwoorden en jullie een mooi overzicht hiervan heb kunnen geven. Dit is een persoonlijk overzicht natuurlijk voor sommige beauty’s zal dit anders zijn het is net hoe je het bekijkt en wat voor een portemonnee hebt natuurlijk.

Liefs Soraya

2 gedachten over “wat is dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s