haar·persoonlijk·verzorging

Chocolade masker en kapper

Hallo Beauty’s,

Het is weer tijd voor te ontspannen en de gedachtegang weer even uit te schakelen voor dit ontspannen moment, zelf noem ik het altijd even complete me-time! En vandaag was het masker van Dr. van der hoog aan de buurt en zelfs wel in de chocolade variant. lees snel veder over dit ontspannen chocolade avontuur en wat ik allemaal wel niet bedenk en tot mijzelf kom.

20160215_201351

Dit masker van dr van der hoog is een kant en klaar masker, dat betekend dat je het direct op je gezicht kan smeren en heerlijk snel kan genieten. Volgens de verpakking wat mij tevens ook echt aan chocolade doet denken zou het een euforiserend en revitaliserend moeten werken.

20160215_201407

Doordat er toegevoegde ingrediënten inzitten ruikt het masker ook echt heerlijk naar choocolade. Het is een masker wat langzaam opdroogt op de huid en je maximaal 20 minuten mag laten zitten. Tevens geeft het een heerlijke kleur op mijn gezicht die ik anders nooit zou hebben. Het voelt echt heerlijk op mijn gezicht al hoewel de gevoelige plekjes in het begin wel wat prikte bij het aanbrengen van het masker. Maar achteraf een heerlijke zachte huid die er verzorgt uitziet.

20160215_201145

Nou is het een kwestie van tijd om heerlijk even te ontspannen en na te denken. Ik kwam op het idee dat al die verhuisstress en vooral de hoeveelheid tijd die het in beslag neemt dat ik daarvan even een heerlijk dagje van af wou zijn. Ik besloot even heerlijk aan mijzelf te werken en was gelukkig vrij de volgende dag.  wat mij dus richting hoofddorp voerde en mij naar de kapper bracht.

OP NAAR DE  KAPPER!!

En daar zat ik dan hoor de volgende dag. In de wachtruimte bij de kapper om mijn haar te laten knippen en te verven. Weer even de frisse rode gloed opnieuw terug creëren in mijn haar. Wat schrik je dan zeg als je het verschil dan toch weer ziet als het geverfd is wat ik eigenlijk zelf wel mee vond vallen (op mijn uitgroei na dan).

20160216_112712

In de verf, de kapster vroeg nog of ze mijn haar naar een bepaald model mocht knippen maar NEE was het duidelijke antwoord alleen de punten heb ik eraf laten halen en dat was meer dan voldoende voor nu weer. Ik ben zeker 5 jaar bezig geweest van bovenkant schouder naar de lengte die het nu heeft dus de schaar vind ik vreselijk in mijn haar.

20160216_160144

Hierboven zie je het eind resultaat, een heerlijke nieuwe frisse kleur die mijn gezicht direct weer laat stralen. Ik ben weer helemaal blij zeker omdat ik er een heerlijke shopmiddag van heb gemaakt samen met mijn zusje die mij later kwam opzoeken in het centrum, maar dat komt later nog online wat mijn aankopen waren.

Oja mijn telefoon mag vernieuwd worden maar ik weet niet welke ik zou nemen, hebben jullie mooie tips? Ik bezit nu de note 3 waar ik helemaal tevreden over ben maar merk dat hij al een aantal jaartjes oud is.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Chocolade masker en kapper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s