make-up

illumin8 bronzer, anastasia beverly hills

Hallo beauty’s,

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen (klik hier) op aboutsbstyle, ben ik al een aantal maanden troste bezitter van de anastasia beverly hills illumin8 bronzer. Vandaag een review voor jullie hoe hij mij bevalt.

20160202_132704

De verpakking is zoals wij gewent zijn zwart met rosé kleur, je krijgt het product in een kartonnen doosje die overigens wel erg snel vies wordt met je vingerafdrukken tevens is dat ook op de spiegelverpakking van de bronzer zelf. He heeft een hoog glim gehalte en om het te blijven poetsen na vind ik het een prachtige verpakking weer van anastasia.

20160202_132828

Aan de binnenkant die je de bronzer zitten met in de deksel een spiegel wat ik altijd een enorme pluspunt vind, je ziet geen kwast erbij zitten en daarvoor gebruik ik mijn roze kwast  om de bronzer aan te brengen op mijn gezicht.

20160202_132722

Hier zie je de achterkant van de verpakking met wat product informatie erop, tevens de ingrediëntenlijst staat vermeld. Je ziet dat het product getest is en hierdoor voor veel mensen geschikt zou kunnen zijn! een pluspunt!

20160202_132753

Zoals je ziet is het een vrij donkere kleur voor bij mijn huid en ben daarom ook erg benieuwd om het aan te brengen op mijn gezicht. De illuminin8 bronzer bevat een zeer goede pigmentatie en is ook zeer zuinig in gebruik heb ik gemerkt, wat willen we nog meer toch? OJA het bevat hele subtiele gouden shimmers!

20160210_112820

Hier zie je de illumin8 bronzer aangebracht op mijn wangen, het geeft een prachtig resultaat en hiermee kan ik mooi contouren ook bij mijn neus waar ik persoonlijk wel van houd als ik mij full makeup look doe.

Deze sun bronzed is te koop bij de webshop van anastasia beverly hills en kost € 34.95 euro.

Liefs Soraya

 

4 gedachten over “illumin8 bronzer, anastasia beverly hills

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s