haar·make-up·reiniging

shoplog, dagje Hoofddorp

Hallo Beauty’s,

Zoals jullie gezien hebben ben ik van de week naar de kapper geweest. Hieraan heb ik een heerlijke shopmiddag gehad die zier goed geslaagd is al zeg ik het zelf. Vandaag laat ik jullie mijn aankopen zien die uit hoofddorp komen.

20160219_121818

Allereerst wil ik jullie mijn trui laten zien die ik gekocht hebt, Het is een heerlijke warme oversized trui in de kleur lichtgrijs, het is een super zachte trui die een hoog aaibaarheids-gehalte heeft voor mij. En dat in de afprijs voor maar € 9.90 euro bij de, ben er helemaal happy mee.

Tevens heb ik ook nog twee witte en drie zwarte onder shirts gescoord. deze draag ik altijd onder een trui of zomers onder mijn jumpsuit.

20160219_111238

Bij kruidvat heb ik deze reinigingsdoekjes gekocht voor de droge en gevoelige huid. Deze doekjes gebruik ik altijd voor de swatshes van mijn armen en handen af te halen. Of in nood zelfs mijn gezicht makeup.

20160217_130834

Bij douglas heb ik van Clinique de redness solution gekocht voor de rode plekken in mijn gezicht mooi egaal te maken voor onder mijn foundation.

20160217_130840

Tevens had ik een nieuwe foundation nodig. Ik zocht er een met veel dekking en een lichte kleur wat bij mijn huid zou matchen, na bijna 2 uur gezocht te hebben met de verkoopster kwam ik uit om dezecombinatie te gebruiken. Het is een foundation met een mooie dekking en ook speciaal voor de roodheid in het gezicht. Clinique anti-blemish solutions.

20160217_130846

Tevens een prachtige concealer van bobbi brown. Ik ben erg benieuwd want de foundation vind ik prettig in gebruik alleen jammer dat het een stick is maar dat is en persoonlijke smaak natuurlijk.

20160217_130856

De bekende nivea afthershave balm, ik ga deze de komende weken testen om het te gebruiken als een primer net zoals nikkietuturiols. Veel meiden hoor ik er over en allemaal tevreden.

Dit waren al mijn aankopen alweer vanuit hoofddorp. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik allemaal gekocht hebt en wat voor reviews er binnenkort weer online komen.

Liefs Soraya

2 gedachten over “shoplog, dagje Hoofddorp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s