Geen categorie

Mijn eerste high end blush

Hallo Beauty’s,

Vandaag deel ik mijn eerste high-end blush die ik gekocht hebt bij de douglas. Deze is van dior en is inmiddels al heel wat jaren oud maar nog steeds mijn grootste trots al ik de blush weer zie liggen in mijn “back-up toilettasje”.

20160213_151302

De verpakkingen zijn echter niet veel verandert en gelukkig nog steeds even prachtig gebleven. De blush wordt in een zakje geleverd, helaas wordt deze wel snel vies en dof om te zien. De blush zelf is prachtig blauw verpakt met een mooie glim erover heen. Tevens zit er een spiegeltje in de deksel waar ik talloze keren in gekeken heb, helemaal toen ik op de middelbare school zat en ik deze eindelijk mee mocht nemen in mijn tas en ik even stiekem mijn blush deed bijwerken. Wat je vroeger allemaal wel niet deed hé! Ook bevat het een klein kwastje die ik toen erg veel gebruikt heb, nu zal ik deze nooit meer gebruiken maar een van mijn eigen gekochte kwasten, maar wel erg handig op reis of voor een dagje uit natuurlijk.

20160213_151033

Zoals ik al zij is deze blush al heel oud en heb ik ook aardig wat keren gebruikt, je kan zien dat het een zuinig product is omdat het nog steeds veel product bevat. Echter zou ik de kleur nu nooit meer kopen voor mijzelf. De kleur die je ziet hierboven op de afbeelding is 553 péche peecky keen, echt een peach kleur is het waarvan ik het persoonlijk niet zo snel meer zal dragen nu maar toen helemaal verliefd op was.

 

20160213_151047

Je kan zie  dat ik de blush altijd gecombineerd gebruikt hebt op mijn wangen, de buitenrand is nog aardig in takt.

20160213_151153

Je ziet dat het pigment zeer goed is en hierdoor is de blush ook echt zuinig in gebruik. Wat natuurlijk prachtig is en je natuurlijk ook wel mag verwachten van Dior.

20160219_132528

Deze blush heb ik toen der tijd bij de douglas winkel gekocht voor ongeveer € 45.00 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Mijn eerste high end blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s