reiniging

Kruidvat reinigingsdoekjes

Hallo beauty’s,

reinigingsdoekjes is iets wat ik nooit gebruikt heb voor mijn gezicht te reinigen. Ik gebruik ze de laatste tijd wel om mijn armen en handen schoon te maken van alle make-up resten na het fotograferen. Echter was ik mijn foreo en reinigingsschuim vergeten mee te nemen op een weekend tijdens de verhuizing, dus een mooi moment om de doekjes te testen op mijn gezicht.

20160219_111238

De verpakking is prachtig roze ❤ en heeft een hersluitbaar sluiting aan de bovenkant zitten. Hierdoor kan je de doekjes er één voor één uitrekken, persoonlijk vind ik dit nogal lastig want voordat je het weet heb je er twee in je handen ook omdat er geen rand van het doekje bovenaan zit. de verpakking bevat 25 doekjes en is aardig snel ik gebruik dus.

20160219_111321

Deze doekjes zijn speciaal gemaakt voor een droge en gevoelige huid. Tevens bevat deze reinigingsdoekjes ook aloë Vera die een verzorgende werking hebben op onze huid. Het bevat water en helaas staat de aloë Vera niet heel hoog op de ingrediëntenlijst.

20160219_111249

Deze doekjes vind ik op mijn huid met name op het gezicht niet erg prettig in gebruik, mijn huid trekt samen en geeft een prikkelend effect na afloop. Op mijn arm is dit effect zeker niet aanwezig en daarvoor zijn deze doekjes eigenlijk ook in huis gehaald en daar zal ik het voortaan ook bij laten. Zeker omdat de substantie van deze doekjes zeer vochtig zijn waarvan ik persoonlijk ook niet houd.

De reinigingsdoekjes halen waterproof make-up er met gemak af dat is zeker een pluspunt, tevens zijn de doekjes zelf niet hard van structuur wat goed zou zijn voor de droge tot gevoelige huid.

20160219_111338.jpg

Deze gezichtreinegingsdoekjes zijn te koop bij Kruidvat en kosten € 1.69 euro per pak. Deze doekjes zijn er in twee varianten te verkrijgen.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Kruidvat reinigingsdoekjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s