make-up

Cover en lip producten, make-up studio

Hallo beauty’s,

Ik had nog nooit gehoord dat je verschillende kleuren kon gebruiken om ongewenste vlekjes in je gezicht te verminderen, toen ik dit pallet kreeg zag ik een aantal kleuren erin zitten waarvan ik schrok en niet wist wat ik ermee moest doen. Na uitleg van de docent toen der tijd (8 jaar ongeveer alweer) vond ik dit echt wonderbaarlijk dat je onder je foundation kleuren kon aanbrengen en daardoor een pracht resultaat kon neerzetten. Ik heb daardoor het pallet van make-up studio echt leren waarderen en nog steeds werk ik met kleuren op speciale gelegenheden om een egaal gezicht te creëren. Tevens heb ik toen voor het eerst lipsticks gezien die niet in een huls zaten maar in een pallet, dat moest ik toen proberen natuurlijk. Ook deze heb ik weer gevonden in mijn visagie koffer en neem jullie graag mee met deze twee pallets die ik in mijn bezit heb.

20160213_153001

Zoals je ziet zijn de verpakkingen identiek, allebei mooi zwart en met goud kleur bedrukt. Het is mij daarom vaak genoeg gebeurt dat ik ook het verkeerde pallet in mijn handen had tijdens de lessen. Helaas ze je hier wel de vingerafdrukken op zien en blijft het er een beetje smoezelig uitzien maar daar valt natuurlijk mee te leven als de producten aan je verwachtingen voldoen waar het tenslotte om draait zit aan de binnenkant.

20160213_153150

Zoals je ziet  ben ik behoorlijk zuinig op mijn producten, zoals je kan zien liggen zelfs de bescherm folie er nog op. Tevens voor deze review erg handig zo kan je zien dat het allemaal onder nummers zijn verdeeld. Links zie je de coverpallet en recht de lippallet. Echter de kwasten die erbij zitten werken niet echt mee om een mooi resultaat neer te zetten. Daarvoor gebruik ik mijn make-up studio kwasten set.

20160213_153059

Je kan echt zien dat ze gebruikt zijn. Zoals je ziet zijn er voor verschillende huidtypes concealer in dit pallet, mocht het niet de juiste kleuren bevatten moesten wij altijd gaan mengen totdat wij een mooi resultaat hadden die op het model paste. Ook zie je de kleuren green en orange in dit pallet zitten hiermee kan je bepaalde vlekjes in het gezicht wegwerken. Zo is groen een tegenhanger van rood en kan je hiermee je rode vlekjes wegwerken denk bijvoorbeeld aan puistjes of pukkeltjes. Ik gebruik deze kleur op mijn rode wangen doordat de adertjes vrij hoog liggen is dit gebied bij mij altijd rood. De oranje kleur is voor de bekende wallen onder de ogen weg te werken, het neutraliseert de blauwe kleur waardoor je een frisse open blik krijgt.

20160213_153113

Hierboven zie je duidelijk de kleuren van dit pallet, het kwastje is echter niet handig in gebruik vind ik persoonlijk voor echte strakke lippen te maken (ben ik helemaal geen held in trouwens). Dit pallet gebruik in niet meer en bewaar ik eigenlijk alleen maar voor de mooie e leuke tijd die hieraan vastzit. Hebben jullie ook zulke make-up producten nog? Tevens ruikt dit pallet ook een beetje muf ondertussen dus we gaan het ook niet meer wagen.

Deze pallets zijn nog steeds te koop op de site van make-up studio,
de concealer pallet kost € 19.90 euro en de lippallet kost € 23.90 euro.

Een mooi aanrader dat vind ik het zeker!

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s