haar

Budget volumepoeder, kruidvat

Hallo beauty’s,

Volume in het haar willen wij allemaal, helaas heeft niet iedereen het van zichzelf en willen wij ook niet iedere dag uren besteden aan ons haar om het te touperen. Nu is er al enige tijd volume poeder op de markt gebracht die dit voor ons zou creëren in een vrij korte tijd en dat willen wij beauty’s allemaal natuurlijk. Nu heb ik een aantal weken de Kruidvat effex max volume poeder in mijn bezit en ben ik druk wezen experimenteren hiermee en vandaag vertel ik jullie bij bevindingen over de goedkoopste volume poeder die op de markt te koop is.

20151127_123447

De verkapping van de kruidvat effex max volume poeder is niet heel erg naar mijn smaak, de kleuren zijn wel heerlijk fel en valt waarschijnlijk wel op tussen de rest van de haar producten die wij allemaal wel in bezit hebben. Er staat ook op de verpakking meerdere gradaties echter heb ik alleen nog maar 7 gezien in de schappen dus dat snap ik niet helemaal.

20151127_123520

De poeder wordt geleverd in een plastic potje met een draaidop aan de bovenkant, aan de bovenkant bevind zich ook meerdere kleine gaatjes in een ster vorm waardoor je de volume poeder makkelijk en gelijkmatig kan verdelen over het haar.

20151127_123541

Ik heb verschillende manieren geprobeerd met deze kruidvat effex max volume poeder om de volume in mijn haar te krijgen. Echter vind ik de manier het eerst op de handpalm strooien en het dan aanbrengen in het haar maar niks. Ik strooi dus gelijkmatig vanuit het potje de poeder op mijn haar aanzet en daarna kneed ik als het waren met mijn handen de volume erin. Dit vind ik het mooiste effect geven die ook het beste resultaat geeft. Ik strooi de poeder in ongeveer 5 scheidingen bij mijn haarwortels zodat het eerlijk verdeeld is maar kijk hier vooral naar je eigen haarstructuur en de hoeveelheid haar je al hebt natuurlijk.

Wel is het belangrijk dat je niet teveel poeder gebruikt want dan veroorzaak je erg veel klitten in je haren en wordt het te stug om er nog een mooi resultaat van te maken. Let dus goed op beauty’s!!

20151127_123607

Het is een witte poeder wat uit het potje komt, maar totaal transparant wordt zodra je het licht kneed in je haren. Tevens merk ik dat ik bij dag 2 maar even alleen mijn handen door de haren hoeft te halen en voordat ik het weet zit er weer genoeg volume in.

20160225_125248.jpg

Je ziet dat het bij de aanzet op mijn hoofdhuid duidelijk meer volume geeft, ik ben blij verrast door het resultaat met de kruidvat effex max volume poeder. Het was eerst even stoeien hoeveel je nodig hebt i.v.m. te veel te stug en te weinig geen mooi resultaat. Maar ik het het onder de knie en gebruik het zeker met bad hair day’s!

Kruidvat effex max volume poeder is zowel in de winkel als online te koop en kost € 2.99 euro voor 10 gram product.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Budget volumepoeder, kruidvat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s