aboutmylook

aboutmylook #2

Hallo beauty’s,

Vandaag alweer deel 2 van aboutmylook, ik heb een prachtige combinatie gevonden op mijn ogen wat echt prachtig zou zijn voor een heerlijke avond.

Het is een prachtige groene look die heerlijk wat glitter bevat maar natuurlijk niet overheersend is, Tevens heb ik deze look gemaakt voor een avond dat ik met mijn vriend zou doorbrengen met een boel kaarslicht waardoor ik dacht dat het heerlijk zou glinsteren, en wat het ook zeker deed.

20160213_110530.jpg

Gezicht:
– Foundation is een poeder van Essence
– Concealer is van Mac
– Blush is van Dior
– highlighter is van Becca
– Wenkbrauw poeder is van anastasia beverly hills


20160213_11055420160213_110558

Ogen:
– Basis oftewel oogschaduwprimer is van zoeva
– Een vrij lichte oogschaduw over het gehele ooglid aangebracht
– Oogschaduw in de kleur groen is van sisley
– Glitters zijn van chanel
– Mascara is van chanel

20160213_110655

Lippen:
– 
Lipstick van Lancaster
– Afgepoedert met chanel voor een matte finish

Zoals je kan zien draait deze look echt helemaal om de stralende en glinsterende ogen. Hierdoor heb ik de rest en met name de lippen erg rustig gehouden zodat al de aandacht naar de ogen gingen. Het was jammer dat ik geen nepwimpers bij de hand had anders hadden deze zeker toegevoegd geweest aan mijn look.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s