make-up

Le Teint Touche Eclat foundation, YSL

Hallo beauty’s,

Ik ben verslaafd aan foundation en gebruik het ook echt iedere dag om mijn gezicht wat egaler te maken. Vandaag is het de beurt aan de le teint touche eclat foundation van yves saint laurent die ik met jullie ga bespreken. Het is een foundation die al erg lang in het vaste assortiment zit van yves saint laurent en die ik ook al een aantal weken gebruik.

20151110_150723

Zoals je kan zien is deze flacon van doorschijnend  glas en voelt het zwaar aan in de hand, tevens is de uitstraling helemaal wat je verwacht van yves saint laurent natuurlijk, prachtig goud gekleurd wat erg chique staat op mijn kaptafel. Deze flacon is met een pomp uitvoering waardoor je de dosering niet helemaal zelf naar wens kan doseren, Tevens heb ik gemerkt dat één pompje vaak voldoende is voor een lichte tot matige dekking wat deze foundation tevens ook is. Zelf ben ik van de meer dekkende foundations dus gebruik er graag 2 pompjes van op mijn gezicht om mijn roodheid wat meer te bedekken.

20151110_150639

Ik heb de kleur bd20 in mijn bezit, persoonlijk vind ik het niet helemaal de juiste kleur voor mijn huidtype en kleur. Tevens is deze foundation van yves saint laurent met een gele ondertoon wat je ook duidelijk merkt op de huid, het neemt net niet de overhand gelukkig.

Hierboven zie je de kleur kleur bd20 op mijn hand, links direct uit het pompje en rechts uitgesmeerd over mijn hand heen. Hier zie je nogmaals de gele ondertoon duidelijk zitten en ook dat het een matige dekking heeft. Tevens voelt de foundation echt als een mooi extra laagje huid en voelt het niet benauwd of afsluitend op het gezicht wat ik erg belangrijk vind. De houdbaarheid van dit product is tot wel een werkdag lang, ik vind persoonlijk dat ik daarna wel echt een touch up kan gebruiken als ik in de spiegel kijk.

Op de linker foto zie je alleen de foundation die ik heb aangebracht op mijn gezicht, Helaas voor mij persoonlijk zie ik nog te veel oneffenheden zitten en daarom ben ik niet gek op deze foundation want het is een heerlijke foundation veder. Rechts zie je het eindresultaat tevens met blush en highlighter.

Mocht jij op zoek zijn naar een lichte tot matige dekking? dan is deze foundation van yves saint laurent echt iets voor jou, voelt luchtig op de huid geeft een mooie gloed en is een werkdag lang mooi houdbaar op het gezicht.

Deze le teint touche eclat foundation van yves saint laurent is te koop voor € 49.95 euro en zijn bij de betere parfumeries te koop.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Le Teint Touche Eclat foundation, YSL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s