make-up

After save balm, nivea

Hallo beauty’s,

Zoals velen van jullie misschien wel weten wordt er tegenwoordig door veel youtubers de nivea after save balm gebruikt als primer. Na velen keren het gezien te hebben op youtube was ik ook persoonlijk erg nieuwsgierig geworden en heb ik besloten om het zelf uit te gaan testen. Hieronder lees je mijn ervaring.

20160210_140506

Zoals jullie wel weten is deze trend begonnen op het kanaal van NikkieTutorials op youtube. Ik heb het nu een aantal weken geprobeerd en vertel daarom graag mijn ervaringen met jullie beauty’s of het ook echt de perfecte look behoud voor een gehele dag.

De verpakking is mannelijk maar dat is logisch want officieel is het natuurlijk ook een mannenproduct. Het flesje is erg zwaar en niet praktisch in gebruik. Het is een vierkante draaidop met geen oogpunt voor hygiënische beauty meisjes.  Zoals je hieronder op de foto kan zien is het gat ook vrij groot waardoor je voorzichtig moet zijn met het product op je handen aan te brengen want een klein beetje is genoeg. Persoonlijk heb ik al meerdere malen gehad dat ik in de ochtend aardig uitschoot.

20160210_140543

Het is een erg vloeibaar product zoals je kan verwachten van één afther save balm. Het is vloeibaar wit maar zodra je het uitsmeert droogt het transparant op in het gezicht. Het ruikt ook erg mannelijk maar zodra je de rest van je make-up aan gaat brengen ruik je hier helemaal niets meer van gelukkig.

Tevens als je deze nivea balm aanbrengt op het gezicht voelt het koud aan, tevens voel je ook dat het product gaat hechten aan de huid “bijna een plak functie” krijgt waardoor de rest van je make-up mooi en met name langer zal moeten blijven zitten. Ik heb voor de sensitive versie gekozen omdat deze geen alcohol bevat die in de normale versie wel zit.

Zoals je hierboven ziet op de rechter foto is het product volledig transparant en geeft het veder ook geen glans aan de huid af. Ik ben echt aardig verrast door het resultaat. Het werkt echt de nivea sensetive after save balsem, mijn make-up blijft erg mooi zitten na een hele dag, je ziet wel dat het niet net is aangebracht maar het uitlopen van je make-up wat je wel is kan hebben is zeker niet van toepassing. Het is echt een prima alternatief product die ook nog is erg voordelig is. Helaas zou ik dit product niet aanbevelen als je het mee wilt nemen op reis want dat is echt te zwaar.

20160210_140537

De nivea men sensetive after save balm is te koop bij de drogisterijen en kost € 7.49 euro per stuk. Tevens zijn deze producten vaak in de aanbieding!

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “After save balm, nivea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s