make-up

kleurrijk avontuur met make-up studio

Hallo beauty’s,

make-up studio producten gebruik ik al jaren en met heel veel plezier, tijdens het opruimen vond ik mijn oude visagie koffer terug (kon er eindelijk weer bij) en daar kwamen een paar prachtige producten weer naar voren toe waaronder deze pallet van maar liefst 18 kleuren. Ik heb het pallet weer volop in gebruik en daarom neem ik jullie graag mee op deze kleurrijke avontuur.

20160213_151615.jpg

Dit pallet heb ik al enige tijd in gebruik maar het goede nieuws is dat het pallet van make-up studio nog steeds te koop is. Echter hebben zij de verpakking wel mooier en praktischer gemaakt. Zoals je hierboven kan zien is het een matte doorschijnende deksel en tegenwoordig is het zwart en bevat het een spiegel aan de binnenkant wat natuurlijk zeer praktisch is. Veder is het pallet wel altijd schoon voor het zicht gelukkig, vieze vingerafdrukken vallen hier niet op.

20160213_151512

Zoals ik al zij wordt het een kleurrijke bedoeling met dit pallet van make-up studio. De 18 kleuren lopen erg uiteen en daarom ook erg geschikt voor iedereen die graag van kleuren op de ogen houd. Je kan hiermee zoveel kanten op en het pigment is erg goed zelfs na een klein aantal jaren niet gebruikt te hebben. Ik gebruik het weer volop en dan zie je dat het echt mooie kwaliteit is wat zij leveren met hun producten.

Hieronder laat ik je de kleuren uitgebreid zien. Ik deel het pallet in tweeën en swatsh alle kleuren op volgorde van link naar rechts toe.

20160213_152021

20160213_151958

Deze oogschaduws zijn allemaal één keer aangebracht op mijn onderarm. Je ziet hier vooral de rode en bruine kleur uitspringen maar vergeet niet te kijken naar het pigment van de witte en roze kleur. Echt prachtige kleuren om mee te werken zelfs na die aantal jaren.

20160213_152033

20160213_152559

Hier zijn alle kleuren zeer goed aanwezig, het pigment is nogmaals erg goed en daardoor ook zo speels aan te brengen op de ogen.

Ik ben nog steeds erg blij met het pallet en ondertussen is het make-up pallet alweer volop in gebruik voor de meest kleurrijke creaties voor op de oogleden. Het enige wat ik merk is dat het oogschaduw poeder sneller verstuift maar dat is logies, op de oogleden is de houdbaarheid nog steeds een gehele dag waardig en zoals ik al eerder zij ze leveren echt mooie kwaliteit producten.

Dit pallet is nog steeds te koop op de site van make-up studio en kost € 49.90 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “kleurrijk avontuur met make-up studio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s