make-up

Tinted eye brightener, Bobbi Brown

Hallo Beauty’s,

Ken jij de beruchte wallen onder de ogen? of de grote kringen die de eye area aardig dwars kunnen liggen? Ik merk dat ik ouder wordt en mijn huid hierdoor verandert. Ik grijp steeds meer naar één concealer om alles mooi te kunnen bedekken en mijn ogen een opener en lichter effect te kunnen geven. Vandaag vertel ik jullie daarom ook graag over de Bobbi Brown Tinted eye brightener, dus mocht je nieuwsgierig geworden zijn lees dan zeker snel veder!

20160219_115322

De verpakking is zoals je hierboven kunt bekijken erg basic maar classy, Het wordt in een doosje mee gegeven die zwart van kleur is en licht glanst met witte tekstopdruk. De concealer zelf bevat ook een zwarte glanzende draaidop met een doorzichtige flacon waarin je de concealer ziet zitten.

Je kunt een concealer onder of bovenop de foundation dragen dat is net wat jijzelf wilt en wat jij mooier en lekkerder werken vind. Wist je dat je tevens een concealer ook alleen onder de ogen kan aanbrengen zonder dat je aan de slag gaat met foundation? Zoals jullie weten ben ik niet zonder foundation de deur uit te krijgen dus dat zal niet snel voorkomen voor mij persoonlijk.

20160219_115333

Zoals je kan zien is het best een aardige ingrediëntenlijst in deze bobbi brown concealer. tevens bevat deze concealer wel aardig wat siliconen want dat staat meerdere keren op de lijst met meerdere stofnamen die tevens ook siliconen te maken hebben.(Cyclopentasiloxane, Polymethylsilsesquioxane, Dimethicone)

20160219_115418

Zoals je kan zien is het een zacht kwastje waarmee je het product kan aanbrengen op je gezicht. Persoonlijk breng ik het op de plekken aan waar ik vind dat het nodig is om concealer te dragen en daarna ga ik met mijn eigen zoeva kwast het blenden met mijn foundation die ik er onder draag zodat het een mooi geheel wordt.

Zoals je hierboven kunt zien is de kleur vrij donker (tenminste dat vind ik voor mijn huid) Maar eenmaal aangebracht op mijn gezicht lijkt dat helemaal niet te kloppen, het smelt mooi in elkaar over allemaal en heb ik een prachtig resultaat. Tevens is dit de kleur Light to med Peach 7.

20160219_121838

Hierboven op de foto kan je duidelijk zien dat het een mooi geheel wordt en ik geen wallen onder mijn ogen zichtbaar zijn. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik hiervan niet erg veel last van heb op het moment.

Ik zou deze bobbi brown tinted eye brightener aanraden aan jullie beauty’s zeker omdat het erg comfortabel draagt en lang houdend is wat ik erg hoog heb staan op mijn lijstje.

Deze bobbi brown tinted eye brightener kost € 27.50 euro en is te koop bij alle verkooppunten van Bobbi Brown.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Tinted eye brightener, Bobbi Brown

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s