make-up

Blush pallet, make-up studio

Hallo beauty’s,

Vandaag gaan wij weer een beetje emotioneel doen, ik heb weer een prachtige oude goude uit de kast getrokken. Vandaag is het de beurt aan het blush pallet van make-up studio. Dit pallet bevat 5 verschillende kleuren voor een groot aantal variatie aan huidskleuren. Lees snel veder voor het hele verhaal.

20160213_152808

Zoals je kan zien in de verpakking precies het zelfde als het oogschaduw pallet. Deze heeft dezelfde formaat, dezelfde doorzichtige deksel, zelfde tekstopdruk en zelfs is het even oud als mijn andere pallets van make-up studio. Het was een prachtige tijd en als ik dit iedere keer weer ziet maakt mijn hart ook steeds weer opnieuw een sprongetje.

20160213_152758

Zoals je kan zien bevat het 5 kleuren deze blush pallet en is het een variatie voor veel huidskleuren, wat natuurlijk ideaal is voor een visagiste. Tevens kan je dit pallet blijven gebruiken omdat je ze stuk voor stuk kan vervangen in dit pallet wat ideaal is omdat ik de donkerste kleur veel minder gebruik met mijn spier witte huid. Doordat er naast iedere blush een klein extra rondje zit zoals je kan zien op de foto hieronder, hierdoor is het er zo gemakkelijk eruit te halen en zitten de blushes toch stevig vast.

20160213_152727

Nogmaals heb ik mijn bewondering voor de houdbaarheid van de make-up van make-up studio. Na al die jaren in gebruik is het nog steeds goed en kan ik het opnieuw helemaal gaan ontdekken, zelfs het pigment is goed en blijft het na een dag dragen ook nog steeds mooi.

20160213_153541

Zoals je kan zien is het pigment erg goed en wat ik erg prettig vind is het ook mooi op te bouwen naar iedere gelegenheid waarvoor je het wilt gebruiken.

Ik geniet echt van deze prachtige producten en zeker omdat ik het helemaal opnieuw aan het ontdekken ben, ik heb alweer zoveel plezier dat het voorlopig niet meer in mijn la beland.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Blush pallet, make-up studio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s